Mnohí ľudia radi používajú varenú kukuricu ako prílohu k mäsu aj ako samostatné občerstvenie..
Ale v každom prípade chcete, aby bol výrobok neuveriteľne chutný a vysoko kvalitný..
V tomto prípade si musíte zapamätať niektoré triky, odhaľuje tajomstvá odborníčka nášho časopisu v oblasti varenia, kuchárka Julia Arkhipova.
čo sú zač?
Maslo
Vďaka tejto prísade bude kukurica neuveriteľne jemná, aromatická a chutná.Spravidla sa táto zložka zavádza päť minút pred úplnou pripravenosťou.
Zároveň sa oplatí pridať soľ.
Provensálske bylinky
Toto tajomstvo naozaj osloví gurmánov, ktorí ocenia skvelú kuchyňu.Kukurica sa hodí k tejto sade korenín.
V tomto prípade by mala byť kukurica varená v rúre.Provensálske bylinky sú vopred zmiešané s rafinovaným olivovým olejom a rovnomerne rozložené po klasoch.
Čistiť alebo nie?
Nie každý vie, že iba mladá a čerstvá kukurica sa môže variť priamo v listoch: tieto faktory sa dajú ľahko určiť vizuálne.
Čím staršie sú klasy, tým menej rozumné bude toto rozhodnutie.
Je trochu pochybné tvrdiť, že iba mladá kukurica sa môže variť priamo v listoch. Možno by bolo užitočné ponúknuť aj alternatívne postupy pre staršie klasy?