HomeJedloAké obľúbené ingrediencie by ste nemali pridávať do kotliet: pokazia jedlo.

Aké obľúbené ingrediencie by ste nemali pridávať do kotliet: pokazia jedlo.

Občas sa objavujú veľmi škodlivé tipy na prípravu kotliet, ktoré len kazia mäsový pokrm.‘.

Aj dobre zavedené rady niekedy spôsobujú viac škody ako úžitku.

Kuchárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Archipova, nám prezradila, ktoré ingrediencie by sa do kotliet rozhodne nemali dávať.

S akými ingredienciami by ste mali byť opatrnejší?

Smotana a mlieko

Od mnohých ľudí môžete počuť, že použitie mlieka a smotany má zabezpečiť, aby boli kotlety chutnejšie, jemnejšie a kvalitnejšie.Na prvý pohľad sa môže zdať, že táto myšlienka naozaj nie je zlá.

Je to však mylná predstava: kotlety budú suché a nechutné.Faktom je, že mäso a mliečna bielkovina nie sú ‚priatelia‘.

Sliepacie vajcia

Niektorí ľudia ešte stále zavádzajú do zloženia rezňov slepačie vajcia, hoci mnohí od tejto myšlienky už dávno upustili.Táto prísada spôsobuje, že mäsový pokrm je tvrdý a suchý.

Existuje veľa alternatív, ktoré pomôžu kotletám udržať si tvar.Stačí len zaviesť chlieb a prípravok poriadne premiesiť.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Ako zabezpečiť, aby sa zemiaky skladovali veľmi dlhо: tu je to, čo dať vedľa hľúz – tajný tip.

Koniec leta a začiatok jesene je obdobím aktívneho zberu zemiakov.. Hľuzy však treba nielen okopávať, ale aj správne skladovať..Každý záhradkár si určite želá,...

Nikdy nepridávajte popol do pôdy týmto spôsobom: túto chybu robí 90 % pestovateľov.

Drevný popol je užitočné hnojivo, ale musíte poznať niektoré nuansy jeho použitia.Povieme vám, ako správne používať popol ako hnojivo.Ako kŕmiť rastliny popolomMnohí zeleninári...

Mrkvový koláč z jogurtu a ovsených vločiek s medovým tvarohovým krémom a orechami

Mrkvová torta z jogurtu a ovsených vločiek s medovou smascarpone tvarohovou polevou a orechmi je lahodnou kombináciou zdravých surovín s nádychom jednoduchosti.Tento koláč je...

Málo ingrediencií, veľa chutí: trojuholníky z kyslej smotany ako delikatesa

Vitajte pri recepte plnom jednoduchosti a neodolateľnej chuti! Naše lahodné trojuholníky z kyslej smotany vás zavedú do sveta kulinárskeho minimalizmu, kde sa len z...

Nedávné komentáře