Máte problémy s prípravou zemiakovej kaše s dokonalou konzistenciou a živou chuťou?
Vychádza jedlo vždy suché a nie veľmi chutné?.
Existuje jedna tajná prísada, vďaka ktorej je zemiaková zmes veľmi rýchlo jemná a neuveriteľne chutná.
Pokrm sa stane krémovým a ešte výdatnejším.
O tejto spásonosnej prísade porozprávala odborníčka v oblasti kuchárstva, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie internetového vydania Belnovosti Julia Archipovová.
Tajomstvo dokonalej zemiakovej kaše
Uvarili ste zemiaky a ‚spracovali‘ ich škrabkou?
Do vzniknutej zmesi pridajte nielen mlieko a zmäknuté maslo, ale aj kyslú smotanu.
Je žiaduce použiť fermentovaný mliečny výrobok s obsahom tuku 20 %.
S kyslou smotanou to nepreháňajte: jedna polievková lyžica na celú zemiakovú kašu úplne stačí.
Pokrm dôkladne premiešajte.Vďaka jemnej a mastnej zložke vyjde pokrm jemnejší a výživnejší.
Okrem toho kyslá smotana urobí zemiakovú kašu oveľa chutnejšou.