Je zvykom nakladať uhorky s ríbezľovými listami, chrenom, dokonca aj s horčicou.Vzácna hostiteľka sa odváži na takýto experiment, aby dala do pohára s uhorkami bobuľové ovocie.
Prekvapte svoju domácnosť uhorkami s červenými ríbezľami a bazalkou.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej triedy, nám prezradila, ako variť.
Požadované: ‚Ak by ste chceli, aby sa vám podarilo pripraviť jedlo, ktoré by ste chceli pripraviť, tak by ste ho mali pripraviť
Ako variť
1.Čisté uhorky namočte do studenej vody a odrežte špičky.
2.Na dno čistých pohárov poukladaj listy chrenu, čerešne, bazalku a ríbezle, hrášok papriky, potom cesnak, uhorky a na vrch bobule a kôpor.
3.Na prípravu nálevu pridajte do vody cukor a soľ a priveďte ju do varu, potom nalejte do pohárov a zakryte viečkami.
4.Skleničky sterilizujte 5 až 10 minút v hrnci s vriacou vodou a zavíčkujte ich.
Otočte ich a po vychladnutí uhorky odložte na uskladnenie.