Krása domácich knedlí spočíva v tom, že ich chuť môžete vždy vylepšiť pridaním chuti a vône pomocou ďalších prísad.
Preto sa vždy oplatí vniesť do mletého mäsa viac ako len klasické prísady.
Podľa šéfkuchárky Júlie Archipovovej, odborníčky na varenie nášho časopisu, môžu byť knedle vďaka niektorým nezvyčajným prísadám oveľa lepšie.
Čo sa do nich dá pridať?
Cesnak
Stačí pár lupienkov, aby boli knedle neuveriteľne chutné a aromatické.Najlepšie je použiť čerstvý cesnak, ktorý sa odporúča pomlieť nožom.
Trochu ľadu
Ak pridáte malé množstvo ľadovej drte, knedle budú neuveriteľne šťavnaté: mäso sa vám doslova roztopí v ústach.
Zelení
Netreba zabúdať, že k tomuto jedlu sa hodí voňavá zelenina.Môžete vziať akýkoľvek druh zelene, ktorý máte najradšej.
Pred pridaním do mletého mäsa by sa mala tiež nakrájať nožom.