Ochutnajte túto lahodnú klasiku v podobe parížskych rožkov! Tento jednoduchý recept je ideálny pre tých, ktorí milujú kombináciu orechov, cukru a čokolády.Rolky sú skvelým doplnkom k popoludňajšej káve alebo čaju.
Zloženie
Cesto:.
Smotana (voliteľná):.
Zdobenie:
Príprava.
1) Príprava cesta: Vyšľahajte práškový cukor s vajcom, potom pridajte mleté orechy a múku.Všetko dôkladne premiešajte.
2) Tvarovanie roliek: Pomocou zdobiaceho vrecúška naneste pomocou špičky cukrárskeho vrecka rolky na papier na pečenie.
3) Pečenie: Pečieme v predhriatej rúre pri 170 °C približne 10 minút.Čas pečenia sledujte podľa vlastnej rúry, aby sa rolky neprepiekli.
4) Príprava krému: V miske zmiešame maslo, salko a rozpustenú čokoládu.Množstvo ingrediencií upravte podľa vlastnej chuti a konzistencie, ktorú preferujete.
5) Zdobenie: Po vychladnutí namočíme rožky do čokoládových hobliniek Omega.
Prečítajte si tiež: 1:
https://primainspirace.cz/2023/10/16/margotkova-kolecka-recept-na-vanocni-cukrovi/.
Záver
Tieto parížske rožky predstavujú jemnú a lahodnú chuť, ktorá je ideálna pre každú sladkú chvíľu.Či už ich budete podávať ako dezert, alebo ich ponúknete ako sladkosť ku káve, určite potešia všetkých vašich hostí.