HomeJedloZabudnite na pomer 1:2: nový spôsob prípravy krehkej ryže

Zabudnite na pomer 1:2: nový spôsob prípravy krehkej ryže

Varenie drobivej ryže nie je ťažké, len sa musíte prestať riadiť zastaranými odporúčaniami.

Jedným z takýchto odporúčaní je dodržiavať pomer 1:2.

Ako pripraviť drobivú ryžu

Najskôr vezmite dlhozrnnú alebo parenú ryžu, tá je potom drobivejšia.

Ryžu dôkladne prepláchnite v cedníku a nechajte ju päť minút úplne odkvapkať.

Na jednu šálku ryže odoberte tri šálky vody, aby sa ryža nezlepila.

Po zovretí vody pridajte soľ a stlmte oheň.Pokrievku nechajte prikrytú a občas premiešajte.

Varte asi 15 minút, kým nie je al dente, sceďte v cedníku, prepláchnite studenou vodou.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?