Tradične sa cheesecaky podávajú na raňajky alebo ako dezert.Väčšinou ide o sladké jedlo s pridaním ovocia alebo bobuľovitého ovocia.
Nikto však nepovedal, že nemôžete použiť čerstvé bylinky.
Odborníčka nášho časopisu Julia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako pripraviť nezvyčajné syrové koláče so zelenou cibuľkou a kôprom.
Ako variť
1.Zmiešame tvaroh a vajce, premiešame, podľa chuti osolíme a preosejeme múku.
2.Cibuľu a kôpor nakrájajte nadrobno, pošlite do tvarohovej zmesi a pridajte rozpustené maslo.
3.Premiešame do hladka, vytvarujeme tvarohové koláčiky a vyprážame na rozohriatej panvici alebo pečieme v rúre.
Podávame ako zvyčajne s kyslou smotanou.Dobrú chuť!