Chuť mletého mäsa na knedle sa dá vždy vylepšiť, ak sa neobmedzíte len na použitie štandardných surovín.
Z tohto dôvodu sa oplatí dozvedieť sa, aké potraviny sa oplatí zaviesť.
Odborníčka na varenie nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova, nám prezradí, ktoré prísady výrazne zlepšia kvalitu mletého mäsa na knedle.
O akých prísadách hovoríme
Cuketa
Mnohí teraz nevedia odhadnúť, čo robiť s bohatou úrodou cukiet.Napríklad v strúhanej forme by sa určite mali poslať do mletého mäsa na knedle.
Pochúťka bude nielen chutnejšia, ale aj výrazne šťavnatejšia.
Kapusta
Nie všetci vedia, že niektorí kuchári pridávajú do mletého mäsa na dochutenie strúhanú kapustu.Takéto knedle vyjdú veľmi originálne.
Ďalšie zložky na dosiahnutie šťavnatosti a chuti
Do mletého mäsa na knedle môžete nasekať akékoľvek bylinky a vložiť ich do mletého mäsa.Niektorí kuchári pridávajú malé množstvo mlieka alebo nízkotučnej smotany.
Môžete tiež zaviesť trochu sadla alebo ľadovej drte.