Na večeru sa odporúča podávať zeleninu.Aby uprostred noci o sebe nenaplnila hlad, zelenina sa zvyčajne plní.
Papriky sú ako stvorené na plnenie a pečenie v rúre.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie porozprávala, ako variť.
Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli, aby sa vám podarilo uvariť niečo, čo by ste chceli uvariť, tak by ste to mohli urobiť:
Ako uvariť
1.Cibuľu nakrájajte nadrobno a spolu s nasekaným cesnakom ju 5 minút smažte na masle.
2.Kuracie filé nakrájajte na malé kocky, opečte do zlatista.Potom pridáme nakrájané huby, nasekanú bazalku soľ a korenie a dusíme 7 minút.
3.Huby zmiešame s kuracím mäsom a cibuľou, paradajky nakrájame na kolieska.
4.Papriku očistite od semienok, odstráňte stopku a naplňte ju pripravenou zmesou.Prikryjeme kúskom paradajky, posypeme strúhaným syrom a zalejeme majonézou.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia 30-40 minút.Dobrú chuť!