HomeJedloPrečo posypať pečeň cukrom pred fritovaním: tu je návod, ako pokrm vznikne

Prečo posypať pečeň cukrom pred fritovaním: tu je návod, ako pokrm vznikne

Ukázalo sa, že tajomstvom prípravy dokonalej vyprážanej pečene je pridanie. kryštálového cukru.

Zdá sa, že sladká zložka môže pokrm len pokaziť.

V skutočnosti cukor pri správnom použití robí pečeň chutnejšou a jemnejšou.

Júlia Archipovová, expertka sieťového vydania Belnovosti v oblasti kuchárstva, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, porozprávala o nezvyčajnom kulinárskom triku.

Ako použiť cukor pred varením pečene

Je to veľmi jednoduché: pred odoslaním pečene na panvicu by sa mal výrobok posypať malým množstvom cukru.

V dôsledku toho sa dosiahnu hneď dva pozitívne účinky.

Najprv pokrm zmäkne.Pečeň určite nezatvrdne a bude veľmi jemná: gurmáni budú nadšení.

Po druhé, zlepší sa chuť pokrmu.Často sa stáva, že pečeň je horká.Cukor túto horkosť len zamaskuje.Pomáha však zvýrazniť príjemné chute.

Dôležitý bod: s cukrom to nesmiete preháňať.Cieľom kuchára je predsa získať vyprážanú pečeň, nie nejakú sladkosť.Jedna štipka cukru úplne postačí na zjemnenie pečene a zbavenie sa jej horkosti.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?