HomeJedloAko uzavrieť paradajkovú šťavu na zimu bez pasterizácie: skvelý recept

Ako uzavrieť paradajkovú šťavu na zimu bez pasterizácie: skvelý recept

Paradajková šťava je veľmi zdravá, ale iba ak v nej nie je soľ. Pripravit ju na zimu nie je také zložité, ako by sa mohlo zdať.

Tiež predstavuje výborný spôsob, ako využiť hojnú úrodu paradajok, ktoré by inak mohli skaziť.

Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, nám ukáže, ako zrolovať paradajkovú šťavu bez nutnosti sterilizácie.

Je to naozaj veľmi jednoduché.

1. Na začiatku by sa umyté paradajky mali pretláčať cez mlynček na mäso alebo ich môžete rozmixovať v mixéri. Predtým nie je na škodu odstrániť stopku.

2. Následne paradajkový pretlak preceďte cez sito, aby ste sa zbavili semienok a šupiek. V konečnom dôsledku získate čistú paradajkovú šťavu.

3. Potom pridajte korenie na dochutenie. Možnosti sú rôzne, od bežného čierneho korenia až po cesnak, lístky bazalky a koreň zázvoru.

4. Hrniec so šťavou postavte na sporák, priveďte do varu a varte 10 minút.

5. Nalejte do sterilizovaných pohárov a pevne uzavrite. Keď sú polotovary vychladnuté, uložte ich na uskladnenie.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?