Takmer každá gazdiná vie, ako pripraviť kotlety, no nie každá dokáže toto jedlo pripraviť chutne – mäkké, šťavnaté a jemné.
Ak však použijete trik od odborníčky z portálu ‚BelNovosti‘, šéfkuchárky Júlie Archipovovej, vaše uvarené kotlety budú rovnako chutné ako tie, ktoré servírujú v reštauráciách.
Ako pripraviť ‚vzdušné‘ mleté mäso
Príprava veľmi ‚vzdušného‘ mletého mäsa je jednoduchá, pretože všetko, čo potrebujete, je pridať do kotletovej zmesi špeciálnu prípravu, ktorú zvládnete za pár minút.
Do mixéra rozbite 1-2 vajcia, pridajte 2 hlavičky cibule a 2 malé strúčiky cesnaku.
Nezabudnite pridať aj soľ a čierne korenie podľa chuti. Môžete pridať aj iné koreniny, ale to nie je nevyhnutné.
Teraz zapnite mixér na 1-2 minúty a potom zmes zmiešajte s mäsom, ktoré ste prešli mlynčekom na mäso.
Vďaka tejto ‚vzdušnej‘ zmesi budú kotlety vždy chutné, mäkké, jemné a nadýchane vzdušné.