HomeJedloChutnejšie ako mäso: ako pripraviť cuketové rezne - domáci aj hostia budú...

Chutnejšie ako mäso: ako pripraviť cuketové rezne – domáci aj hostia budú z tohto jedla nadšení

Ukázalo sa, že chutné rezne môžete pripraviť aj bez mäsa.

Cuketa môže byť základom pre chutné ‚puky‘.

Hlavnou vecou je dodržiavať presný recept. Potom kuchárka získa skutočnú dobrotu.

O tajomstve prípravy chutných cuketových rezňov sa podelila odborníčka na kuchárstvo a šéfkuchárka štvrtej kategórie Julia Archipova, ktorá pôsobí v sieťovom vydaní ‚Belnovosti‘.

Recept na cuketové rezne

Nastrúhajte dve cukety. Vzniknutú zmes vložte do misky, rozdrobenú zeleninu posypte trochou soli (stačí pol čajovej lyžičky), a potom dôkladne premiešajte. Nechajte odležať 10 minút.

Počas tejto doby nakrájajte 6 plátkov chleba na kocky a rozmixujte ich v mixéri. To isté urobte s jednou cibuľou.

Po uplynutí 10 minút odstráňte z cuketovej zmesi prebytočnú tekutinu. Vzniknutý základ zmiešajte s predtým nakrájaným chlebom a cibuľou.

Do zmesi pridajte 2 surové vajcia, 1 lyžicu majonézy, niekoľko nadrobno nasekaných strúčikov cesnaku, 3 lyžice strúhanky a 1 lyžicu múky.

Vytvorí sa vám základ, z ktorého vytvoríte niekoľko ‚pukov‘. Každý z nich namočte do strúhanky a vyprážajte na panvici z oboch strán dozlatista.

Hotové rezne budú mať neuveriteľne lákavý vzhľad a veľmi výraznú chuť. Členovia vašej rodiny si z tohto jedla určite prídu na svoje, rovnako ako vaši hostia.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Prečo sa kotlety rozpadajú: hlavné chyby hostesiek sú pomenované.

Mnohí sa aspoň raz v živote stretli s tým, že sa kotlety počas tepelnej úpravy začnú rozpadávať. To môže byť pre hostiteľku veľmi...

Vyskúšajte tento rok tieto kokosové zákusky, úplne vám vyrazia dych.

Toto tradičné cukrovie je obľúbené už po celé desaťročia. Recept bol starostlivo upravený, aby sa dosiahol dokonalý výsledok. Tieto koláčiky majú vďaka masti nezameniteľnú...

Šumavské toasty: lahodná večera zo starého chleba pripravená za okamih

Šumavské hrianky sú skvelým spôsobom, ako využiť starý chlieb a pripraviť rýchlu, jednoduchú a chutnú večeru. Táto variácia na klasické hrianky je obohatená o...

Či sa má zeleninová záhrada v septembri zavlažovať: ak áno, ako často a ako správne

Záhony v zeleninovej záhrade môžu byť v septembri stále obsadené kultúrnymi rastlinami. Niektoré z nich ponúkajú druhú úrodu zelených rastlín alebo reďkoviek, iné...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?