HomeReceptyVyskúšajte túto netradičnú pizza kapsu - Jednoduchá a rýchla výroba!

Vyskúšajte túto netradičnú pizza kapsu – Jednoduchá a rýchla výroba!

Hľadáte inšpiráciu na nejakú chutnú, slanú dobrotu? Potom ste na správnom mieste! Dnes si spoločne pripravíme bleskovú pizzovú kapsičku z lístkového cesta!

Oslovil vás tento recept? Poďme sa pustiť do prípravy tejto pizzovej kapsičky z lístkového cesta!

Ďalšie úžasné recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tento čučoriedkový koláč!

Skvelý recept na pizzovú kapsičku:

Čo budeme potrebovať:

  • 200 g lístkového cesta.
  • 150 g šunky.
  • 100 g nakladaných uhoriek.
  • 30 g parmezánu.
  • 2 vajcia.
  • 50 g mozzarelly.
  • vaječný žĺtok (na natieranie).
  • Ako postupovať:

    1. Lístkové cesto rozrežte na kruh. Na jednu polovicu položte na plátky nakrájanú šunku a uhorky. Pridajte nastrúhaný syr a vajcia.

    2. Občte a vidličkou dôkladne uhlaďte okraje.

    3. Vrchnú časť kapsičky narežte a prepichnite špáradlom.

    4. Potrite žĺtkom a pečte pri teplote 180 stupňov približne 25 minút.

    Hotovo!

    Dobrú chuť!

    Navštívte aj našu skupinu na Facebooku Inšpirácie slaných receptov, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Chutnejšie ako mäso: ako pripraviť cuketové rezne – domáci aj hostia budú z tohto jedla nadšení

    Ukázalo sa, že chutné rezne môžete pripraviť aj bez mäsa. Cuketa môže byť základom pre chutné 'puky'. Hlavnou vecou je dodržiavať presný...

    Rýchla nepečená sušienková torta so smotanovo-čokoládovým krémom a polevou.

    Ak hľadáte rýchly a lahodný dezert, nepečená sušienková torta so smotanovo-čokoládovým krémom a polevou je skvelou voľbou. Tento dezert je jednoduchý na prípravu a...

    Kedy kopať chren: závisí od toho jeho pálivosť.

    Je známe, že kopanie chrenu je povolené počas celej sezóny. Ak však chcete, aby chren mal čo najvýraznejšiu chuť a arómu, mali by...

    Vytvorte si jeden z týchto nezvyčajných záhradných grilov: 20+ inšpirácií pre vás!

    Záhradná sezóna sa síce pomaly, ale isto blíži ku koncu, no to nás nesmie zastaviť v príprave na tú nadchádzajúcu. Preto sme pre vás...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?