HomeReceptyChrumkavé kolieska z lístkového cesta plnené rajčinami, mozzarellou a oreganom

Chrumkavé kolieska z lístkového cesta plnené rajčinami, mozzarellou a oreganom

Chrumkavé kolieska z lístkového cesta plnené paradajkami, mozzarellou a oreganom sú ideálnou voľbou na rýchle a chutné občerstvenie.Tento nenáročný recept spája jemné lístkové cesto, sladké paradajky a bohatý syr mozzarella a vytvára neodolateľnú kombináciu chutí.Táto slaná pochúťka, ktorá je ideálna ako predjedlo, občerstvenie alebo rýchla večera, poteší každého milovníka slaných jedál.Poďme na to!

Navštívte aj našu skupinu Inšpirácie slaných receptov na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

Kolieska z lístkového cesta plnené paradajkami, mozzarellou a oreganom

Čo budeme potrebovať:

Základné informácie:

  • 2 lístkové cesto.
  • Náplň:

  • 2 veľké paradajky + soľ.
  • syr mozzarella – podľa chuti.
  • sušené oregano – podľa chuti.
  • Iné:

  • Mlieko – na konečné potieranie.
  • Ako pokračujeme:

    1.Najprv nakrájajte paradajky na kolieska a posypte ich soľou.

    2. Základ.Potom naň položte kolieska syra mozzarella, posypte sušeným oreganom a prikryte druhým plátom lístkového cesta.

    3.Potom zlepte konce cesta prstami a pomocou ozdobnej formy na kruhy vytvorte na cesto kruhy.Potom ich položte na plech vyložený pergamenom pekne vedľa seba s mazancami medzi nimi a potrite mliekom.

    4.Pečte v predhriatej rúre 30 minút pri 180 °C, kým nie sú zlatisté a chrumkavé.

    5.Chrumkavé kolieska z lístkového cesta plnené paradajkami, mozzarellou a oreganom podávajte sladké, s výbornou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, určite o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Zberáte zimný cesnak? Nezabudnite ho zasadiť na voľný záhon – nebudete ľutovať.

    Prišla posledná tretina augusta.Úroda zimného cesnaku mala byť už dávno zozbieraná. Okrem toho sa v tomto období už z mnohých záhonov vyčistila skorá...

    Ako otvoriť ‚diskontný‘ mlynček na korenie: možno ho znovu naplniť a používať neobmedzene dlho

    V dnešnej dobe, keď sa snažíme minimalizovať množstvo odpadu a zvýšiť udržateľnosť v našich domácnostiach, sa mnohí z nás obracajú na kreatívne spôsoby opätovného...

    Ako vymazať kurča na pečenie v rúre: určite sa objaví lahodná kôrka

    Mnohí ľudia radi pečú kurča v rúre, pretože vták je potom oveľa chutnejší. Stojí za to vedieť, že pokrm sa dá vždy...

    Jednoduchý recept na vynikajúce talianske sušienky s kúskami jabĺk!

    Hľadáte sladkú bodku za vašou kávou s knedľou? Chceli by ste vyskúšať niečo nové? Ak áno, ste na správnom mieste! Dnes si spoločne pripravíme...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?