HomeReceptyVyskúšajte tento úžasný oplátkový dezert plný vanilkového krému!

Vyskúšajte tento úžasný oplátkový dezert plný vanilkového krému!

Hľadáte inšpiráciu na chutnú nepečenú pochúťku, ktorá vám spríjemní popoludňajšiu kávu? Potom ste na správnom mieste! Dnes si spolu pripravíme vynikajúci piškótový dezert so šľahačkou a vanilkovým krémom! Príprava je veľmi jednoduchá.

Začínajú sa vám zbiehať slinky? Poďme si spoločne pripraviť tento lahodný piškótový dezert so smotanou a vanilkovým krémom!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tento čučoriedkový koláč!

Piškótový dezert so smotanou a vanilkovým krémom

Čo budeme potrebovať:

  • dlhé sušienky.
  • Súbory cookie BeBe.
  • mlieko (do sušienok a keksov).
  • 1 liter mlieka (na krém).
  • 120 g pudingového prášku (vanilkového).
  • 120 g cukru.
  • 450 ml smotany na šľahanie.
  • 100 g práškového cukru.
  • 1 banán.
  • mäta.
  • Ako pokračujeme:

    1.Sušienky a piškóty rozšľaháme v mlieku a vložíme ich do formy spôsobom znázorneným na fotografii:

    2.Zmiešajte mlieko, cukor a pudingový prášok.

    3.Začni zohrievať na miernom plameni.Miešajte, kým nezhustne.

    4.Vychladnutý krém natrite na sušienky a piškóty.Potom vložte formu na 60 minút do chladničky.

    5.Medzitým vyšľahajte smotanu s cukrom.

    6.Krém potom natrieme na náš dezert a dôkladne ho uhladíme.

    7.Potom dezert opäť vložíme do chladničky, tentoraz na ďalších 60 minút.

    8.Nakoniec ozdobíme banánmi a mätou.Hotovo!

    Vychutnajte si!

    Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Skvelý recept na piškótový dezert! Avšak osobne preferujem menej sladkú variantu, takže by som odporučila znížiť množstvo cukru v kréme a pridať viac ovocia na ozdobu pre osviežujúci kontrast. Čo si myslíte? Ako by ste prispôsobili tento recept podľa vašich preferencií?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?