HomeJedloČo robiť s maslom, aby sa pri vyprážaní nepripálilo: zkušení kuchári vedia

Čo robiť s maslom, aby sa pri vyprážaní nepripálilo: zkušení kuchári vedia

Na prípravu niektorých jedál na panvici sa odporúča používať špeciálne maslo.‘.

Podľa odborníčky internetového vydania BelNovosti, kuchárky Júlie Archipovovej, sa v dôsledku takejto techniky jedlá stávajú chutnejšími a získavajú chutnú kôrku.

Jediným mínusom je, že mliečny výrobok sa veľmi rýchlo začne pripáliť a v niektorých prípadoch dokonca sčernie.

Samozrejme, o chutnej večeri v takejto situácii nemôže byť ani reči.

Neponáhľajte sa však vzdať sa vyprážania na masle – môžete použiť osvedčený trik, ktorý zabráni rýchlemu spáleniu masla a zachová jeho prirodzenú chuť.

Stačí zmes masla a rastlinného oleja, najlepšie slnečnicového.

Hlavnou vecou je nepreháňať jeho množstvo: nemalo by ho byť príliš veľa.

Mali by ste postupovať takto: najprv povrch panvice vymastite rastlinným olejom a až potom do nej vložte kúsok masla – v tomto prípade sa nič nepripáli.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Čítala som tento článok a cítim sa zmätená. Aké by to mohlo byť mať tákových skúsených kuchárov? Myslím si, že by mi bolo jedno, ak by som sa o maslo nestarala tak, ako tu popisujú. Ale aj tak, vďaka za tipy!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?