HomeJedloAko vylepšiť chuť červenej repy pri varení: vyskúšajte túto prísadu

Ako vylepšiť chuť červenej repy pri varení: vyskúšajte túto prísadu

Pri mnohých jedlách je červená repa kľúčovou zložkou, pretože jej farba a chuť určujú vzhľad hotového pokrmu a gastronomický pôžitok.

Červená repa sa na stôl podáva väčšinou vo varenej forme.A aby sa neukázala ako bledá a bez chuti, hostiteľky pristupujú k rôznym trikom.

Odborníčka nášho časopisu Julia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako uvariť chutnú červenú repu.

Okrem toho, že červená repa sa varí nelúpaná, musíte vedieť o kulinárskych trikoch, ktoré zlepšia všetky hlavné ukazovatele hotovej zeleniny.

Čo používať pri varení

Červená repa zostane svetlá aj po dlhom varení, ak použijete horčicu.

Okrem toho horčica dodáva koreňovej zelenine zvláštnu arómu a chuť je intenzívnejšia.

Ako postupovať

Stačí pridať 1 čajovú lyžičku horčice (nie v zrnách) do jedného hrnca vody.Rovnako dobre sa môže použiť horčica v prášku.

Zeleninu premiešame a privedieme do varu.

Takáto repa bude skutočnou ozdobou každého šalátu.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Ako nakrájať cibuľu a neplakať: skúsení šéfkuchári prezradili triky.

Je dôležité vedieť, ako nakrájať cibuľu bez plaču, pretože túto zložku používajú takmer všetky hlavné jedlá. Zložka síra však často spôsobuje slzy aj...

Ako pestovať petúnie: 5 hlavných pravidiel pre začínajúcich záhradkárov

Petúnie sa vďaka svojej nenáročnosti stali jednou z najobľúbenejších plodín všetkých pestovateľov kvetov. Možno ju vidieť doslova všade: na vidieckych pozemkoch, na mestských...

Pečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom: jednoduchý úžasný obed

Pečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom sú skvelou voľbou na jednoduchý, ale chutný obed.Tento recept spája šťavnaté bravčové steaky so sladkou vrstvou šampiňónov...

Ako chrániť paradajky pred chorobami počas plodenia: vymenované sú najúčinnejšie spôsoby

Je dôležité uvedomiť si, že paradajky sú počas obdobia plodenia ohrozené rôznymi chorobami, ale pestovateľ dačoho má obmedzené prostriedky na riešenie tohto problému....

Nedávné komentáře