HomeReceptyObľúbený sýrový dezert nášho čitateľa: Bez pečenia!

Obľúbený sýrový dezert nášho čitateľa: Bez pečenia!

Dnešný recept na piškótový koláč s tvarohom, škoricou a tiež krémom , sme si požičali v našej facebookovej skupine Prima kuchárkaod našej čitateľky Pavly Mrázovej, za čo jej ďakujeme.O svoj obľúbený recept sa s nami môžete podeliť aj v tejto skupine.Stačí pridať peknú fotku so surovinami a postupom.Tento recept zaradíme do nášho časopisu receptov.Môžete sa tiež s nami a ostatnými čitateľmi tejto skupiny podeliť o to, čo máte dnes na obed alebo aké pohostenie pripravujete na narodeninovú oslavu.

Kombinácia tvarohu a piškót, ktoré sú navyše namočené v rume, je veľmi návyková a jedno sústo vás prenesie do ríše blaženosti.Oslovil vás tento dezert? Poďme si spoločne pripraviť tento lahodný nepečený piškótový koláč!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak hľadáte ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tento oplátkový koláč!

Lahodný recept na piškótové tortové kreácie:

Čo budeme potrebovať:

  • 250 g tvarohu.
  • 200 g ľubovníka.
  • 400 ml kyslej smotany.
  • 1 žĺtok.
  • cukor podľa chuti.
  • sušienky.
  • silnejšia káva.
  • troška rumu.
  • Ako pokračujeme:

    1.Začni zmiešaním tvarohu, žĺtka, lúhu, kyslej smotany a tiež tvarohu.Dôkladne premiešajte.

    2.Teraz si pripravíme klasickú tortovú formu, ktorú vyložíme potravinárskou fóliou.

    3.Na dno rozotrieme časť tvarohovej zmesi a následne piškóty.

    4.Medzitým si priprav kávu s rumom a cukrom (asi 4 kocky).Potom každú sušienku pokvapkajte kávou.

    5.Nasleduje opäť tvarohová zmes a piškóty s kávou.

    6.Tento postup opakujte, kým sa ingrediencie nespoja.Takto by nám mali vzniknúť približne 3-4 vrstvy.

    7.Potom už len vložíme do chladničky aspoň na noc.

    Menší tip

  • Dno tortovej formy musíte vystlať potravinárskou fóliou.Keď je koláč stuhnutý, jednoducho ho obráťte hore dnom.Aby ste nemuseli tortu pracne dolovať z formy.
  • Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo urobiť namiesto šarlotky: recept na tortu s neobvyklou náplňou

    Blížiaca sa jeseň je tradičným časom na domáce pečenie.Najjednoduchším receptom je šarlota s jablkami. Koláč je taký rozpoznateľný a známy, že sa jednoducho...

    Najnebezpečnejšie zemiakové jedlo: prečo by ste sa ho mali vzdať

    Zemiaky sú bohaté na draslík, horčík, fosfor, vitamín C a vitamíny skupiny B.Zemiaky obsahujú aj vlákninu dôležitú pre trávenie.Výhody zemiakov však priamo závisia...

    Sladká lahôdka: tvarohové koláčiky s čerešňami, ktoré vás potešia

    Chcete si dopriať niečo naozaj výnimočné? Exkluzívne strešné cheesecaky sú tým pravým dezertom na každú príležitosť.Jemný tvaroh v kombinácii s višňami a mäkkým cestom...

    Čaj bez cukru môže byť nebezpečný: kedy a prečo

    Mnohí ľudia nikdy nepridávajú do čaju cukor, pretože sa domnievajú, že sladký čaj je škodlivý.Zdraviu však môže škodiť aj čaj bez cukru.Povieme vám,...

    Nedávné komentáře