HomeJedloAko vylepšiť chuť vyprážaných zemiakov: nie každý o týchto trikoch vie

Ako vylepšiť chuť vyprážaných zemiakov: nie každý o týchto trikoch vie

Existuje množstvo trikov a techník, ktoré pomôžu vyprážaným zemiakom stať sa skutočne dokonalým pokrmom.

Takže sa oplatí tieto tajomstvá pravidelne používať v kuchyni..

Odborníčka na varenie v našom časopise, kuchárka Julia Arkhipova, nám porozpráva o jemnostiach, ktoré zlepšia vyprážané zemiaky.

Ako zlepšiť chuť pokrmu?

Živočíšne tuky

Ak chcete, aby boli vaše zemiaky chutnejšie a bohatšie, mali by ste na vyprážanie používať živočíšne tuky.

Patrí medzi ne bravčová masť, tuk z kože vtákov (kuracie a kačacie), slanina.Tieto zemiaky urobia dojem aj na gurmána.

Varenie

Tento trik sa bude páčiť najmä tým, ktorí majú radi čipsy.Váš pokrm bude čo najpodobnejší.Stačí, ak rozdrvené zemiaky pošlete do vriacej vody doslova na päť minút.

Po vysušení pristúpte k vyprážaniu.

Olej a korenie

Rastlinný olej by mal byť bez zápachu, aby nekontrastoval so smaženými zemiakmi.Korenia by nemalo byť veľa: stačia tri položky.

Môžete sa rozhodnúť pre kurkumu, majorán a rozmarín.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo robiť, aby sa vám mačky nedostali do záhonov: tajomstvá ochrany zeleninovej záhrady pred chlpatými nepriateľmi.

Amatérski záhradkári sa často stretávajú s problémom, že mačky využívajú záhony ako toaletu alebo miesto na hranie. Toto správanie je nielen nepríjemné, ale...

Dezert pre lenivých: Nádherný a šťavnatý jablkový torta bez práce.

Máte chuť na niečo sladké, ale nemáte dostatok času na jeho prípravu? Vyskúšajte tento fantastický dezert pre lenivých.Je to úžasný a šťavnatý jablkový koláč,...

Ako dosiahnuť, aby bolo vláknité mäso jemné, šťavnaté a chutné: pomôže vám jednoduchá prísada

Keď sa gazdiná zamýšľa nad tým, ako by mohla zlepšiť chuť a štruktúru mäsa, ako prvé jej napadne marinovanie. Je to určite účinná...

Kuracie srdcia a žalúdky na víne s pečenou zeleninou a čerstvou petržlenovou nátierkou

Tento recept na kuracie srdcia a žalúdky na víne s pečenou zeleninou je skvelou voľbou pre každého, kto miluje jedlá plné chuti a vône.Krehké...

Nedávné komentáře