HomeReceptyLahodné maslové šneky s kakaom - Jednoduchá a rýchla výroba!

Lahodné maslové šneky s kakaom – Jednoduchá a rýchla výroba!

Hľadáte inšpiráciu na popoludňajšiu kávu alebo sa práve chystáte pohostiť priateľov a neviete, čo pre nich pripraviť? V tom prípade ste na správnom mieste! Dnes si spolu pripravíme bezkonkurenčné orechové šneky so skakaem! Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá a časovo nenáročná!

Oslovili sme vás touto jednoduchou dobrotou? Poďme si spoločne pripraviť tieto bezkonkurenčné kakaové šneky!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak hľadáte ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tieto domáce vence!

Výborný recept na orechové šneky:

Čo budeme potrebovať:

Cesto:.

  • 250 g hladkej múky.
  • 125 g masla.
  • 100 g cukru.
  • 1 vajce.
  • 5 g prášku do pečiva.
  • Náplň:.

  • 1 vajce.
  • 50 g cukru.
  • 50 g kakaa.
  • 40 m oleja.
  • 40 g mletých vlašských orechov.
  • Ako postupovať:

    1.Začnite zmiešaním všetkých prísad na cesto.

    2.Vypracujte pekné hladké cesto a vložte ho na 60 minút do chladničky.

    3.Keď ho vyberiete, rozvaľkajte ho na obdĺžnik.

    4.Teraz jednoducho zmiešajte všetky prísady na plnku.Dôkladne premiešajte.

    5.Náplň rovnomerne rozotrite na rozvaľkané cesto.Potom cesto rozrežeme na 3 rovnako veľké obdĺžniky (uľahčíme si tak jeho rozvaľkanie).

    6.Začnite váľať.

    7.Teraz vykrajujte jednotlivé slimáky a ukladajte ich na plech na pečenie.

    8.Pečte pri teplote 180 stupňov približne 20 minút.

    Hotovo! Vychutnajte si!

    Navštívte aj našu skupinu na Facebooku Sladká receptová inšpirácia, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo urobiť namiesto šarlotky: recept na tortu s neobvyklou náplňou

    Blížiaca sa jeseň je tradičným časom na domáce pečenie.Najjednoduchším receptom je šarlota s jablkami. Koláč je taký rozpoznateľný a známy, že sa jednoducho...

    Najnebezpečnejšie zemiakové jedlo: prečo by ste sa ho mali vzdať

    Zemiaky sú bohaté na draslík, horčík, fosfor, vitamín C a vitamíny skupiny B.Zemiaky obsahujú aj vlákninu dôležitú pre trávenie.Výhody zemiakov však priamo závisia...

    Sladká lahôdka: tvarohové koláčiky s čerešňami, ktoré vás potešia

    Chcete si dopriať niečo naozaj výnimočné? Exkluzívne strešné cheesecaky sú tým pravým dezertom na každú príležitosť.Jemný tvaroh v kombinácii s višňami a mäkkým cestom...

    Čaj bez cukru môže byť nebezpečný: kedy a prečo

    Mnohí ľudia nikdy nepridávajú do čaju cukor, pretože sa domnievajú, že sladký čaj je škodlivý.Zdraviu však môže škodiť aj čaj bez cukru.Povieme vám,...

    Nedávné komentáře