HomeReceptyPribináčkové rezy na lyžičkách: Milujem takéto recepty - 3 poschodia a žiadna...

Pribináčkové rezy na lyžičkách: Milujem takéto recepty – 3 poschodia a žiadna drina, celá naša rodina ich doslova zbožňuje!

Ak máte radi sladké dezerty, ktoré sú jednoduché na prípravu a zároveň plné jemnej chuti, potom sú Pribináčkové rezy a čokoládová poleva ideálnou voľbou.Tento lahodný dezert kombinuje ľahký, vláčny korpus, krémovú krémovú náplň v štýle obľúbeného Pribináčika a čokoládovú polevu, ktorá dezert zakončí s tou správnou dávkou chuti.Ideálny na rodinné oslavy, víkendové pohostenie alebo len tak ku káve.Pripravte si tieto neodolateľné rezy a vychutnajte si domáci dezert, ktorý si zamilujú deti aj dospelí!

Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

Pribináčkové rezy s tvarohovým koláčom a čokoládovou polevou

Čo budeme potrebovať:

Cesto:.

  • 6 vajec.
  • 6 polievkových lyžíc práškového cukru.
  • 2 polievkové lyžice oleja.
  • 6 polievkových lyžíc polohrubej múky.
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva.
  • 3 polievkové lyžice kakaového prášku.
  • Krém:.

  • 2 a 1/2 balenia netučného mäkkého tvarohu.
  • práškový cukor podľa chuti.
  • 1 smotana na šľahanie.
  • Poleva:.

  • 120 g čokolády na varenie.
  • 100 g masla alebo Hery.
  • 2 polievkové lyžice mlieka.
  • Ako postupovať:

    1) Príprava cesta:.

    Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom, potom pridáme olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakao.Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a jemne ho vmiešame do žĺtkovej zmesi.

    2) Pečenie piškót:.

    Cesto rozotrite na plech vymastený maslom a vysypaný hrubou múkou (rozmery plechu približne 25 × 30 cm).Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C približne 10 minút.Po upečení nechajte piškótu vychladnúť.

    3) Príprava krému:.

    Smotanu na šľahanie nalejte do misky a šľahajte, kým nezhustne.Potom pridajte tvaroh a cukor podľa chuti a pokračujte v šľahaní, kým nevznikne hladký krém.

    4) Zostavenie rezu:.

    Vychladnutý piškót natrite pripraveným krémom a dezert nechajte stuhnúť v chladničke.

    5) Príprava polevy:.

    Čokoládu, maslo a mlieko rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo na plameni, kým sa všetko nespojí do hladkej polevy.Tú nalejeme na stuhnutý tvarohový krém na piškótach.

    6) Chladenie a podávanie:.

    Hotový dezert vložte do chladničky, aby čokoládová poleva stuhla.Potom podávajte rezy priamo na lyžičkách.

    Tipy

  • Rýchlejšia verzia: Pre jednoduchšiu prípravu môžete použiť hotový piškótový obal.
  • Poleva: Pre jemnejšiu chuť polevy môžete do rozpustenej čokolády pridať trochu smotany.
  • Zdobenie: Pralinky môžete ozdobiť plátkami ovocia, napríklad malinami alebo jahodami, ktoré im dodajú sviežosť.
  • Záver: V prípade, že sa vám nepodarí získať cukrovú polevu, môžete ju použiť na výrobu cukrovej polevy

    Pribináčkové rezy na lyžičke sú jednoduchým a neodolateľným dezertom, ktorý si zamiluje celá rodina.Kombinácia kakaovej piškóty, tvarohovej a čokoládovej polevy vytvára lahodnú symfóniu chutí, ktorú si môžete vychutnať na rodinných stretnutiach aj na príležitostných sladkých pochúťkach.

    Vychutnajte si!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, nezabudnite nám o ňom povedať v našej skupine Prima kuchárka na Facebooku a navštívte skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Či je potrebné na jeseň prekopávať záhony: skvelá správa, ale nie pre všetkých zeleninárov

    Jedným z večných sporov medzi dážďovkami a pestovateľmi zeleniny je, či je potrebné na jeseň po zbere úrody záhony prekopávať. Má zmysel...

    Prečo by sa alkoholické nápoje nemali zapíjať rajčinami: Pamätajte si to na celý život

    Občerstvenie s alkoholickými nápojmi a niektorými potravinami môže spôsobiť vážne poškodenie zdravia.Jednou z potravín, ktoré by sa rozhodne nemali konzumovať ako občerstvenie, sú...

    Horčičné kuracie rezne v chrumkavom trojobale – obed, ktorý si zamilujete.

    Tento recept na kuracie prsia v horčičnej marináde je vynikajúcou voľbou pre milovníkov šťavnatého a chutného mäsa. Marináda z horčice dodáva mäsu intenzívnu chuť,...

    Kedy zasiať ozimnú cibuľu: pestovateľom na dači sme povedali o osobitnostiach jesennej výsadby

    Niektorí záhradkári považujú za potrebné vysadiť okrem cesnaku pod zimou aj cibuľu. Výsadba zimnej cibule si však vyžaduje o niečo viac pozornosti. Okrem...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?