HomeReceptyTvarohová pochúťka z hrnčeka: Úžasný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

Tvarohová pochúťka z hrnčeka: Úžasný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

V dnešnom článku vám prinášame skvelý recept na tvarohovú pochúťku z hrnčeka.Tento fantastický koláč je dokonalou prílohou k šálke kávy.Poteší nielen deti, ale aj hladných dospelých.Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla.Poďme sa na ňu pozrieť.

Čo budeme potrebovať:

  • 2 vajcia.
  • 3/4 šálky kr.cukru.
  • 1/2 šálky oleja.
  • 2 šálky hladkej múky.
  • 1 šálka mlieka.
  • 1 vanilkový cukor.
  • 1 ks prášku do pečiva.
  • 3 polievkové lyžice kakaa.
  • Trochu Granka (asi 2 polievkové lyžice).
  • na krém:.

  • 700 ml mlieka.
  • 2 vanilkové pudingy alebo aj krémové pudingy.
  • cukor podľa chuti.
  • 2 tvarohy.
  • rum podľa chuti.
  • 1/2 masla.
  • na polevu (voliteľné):.

  • 2 kyslé smotany.
  • 1 čokoláda na varenie.
  • Ako pokračujeme:

    1) Najprv zmiešame všetky prísady na cesto okrem kávy a kakaa a vymiesime jednotné cesto.

    2) Polovicu cesta vylejeme na plech vopred vystlaný papierom na pečenie – alebo vymastený a vysypaný múkou.Do druhej polovice cesta vmiešame kakao a svetlé cesto zalejeme kávou.

    3) Dáme piecť na 180-200 °C asi 20 minút (treba sledovať, každá rúra pečie inak).

    4) Z mlieka a pudingov uvaríme hustý puding, nakoniec zašľaháme maslo a tvaroh.Tento krém natrieme na cesto a uhladíme ho.Nakoniec môžete ešte urobiť polevu.

    5) Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, pridáme studenú smotanu a dobre premiešame.Natrite na vrch sušienky a môžete ešte vytvoriť vzory.Vzor môžete urobiť len na čokoládovej vrstve, alebo ho zľahka premiešajte s vrstvou tvarohového koláča.

    6) Podávajte vychladené a so šálkou dobrej kávy.

    Prajeme vám dobrú chuť!

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Vážim si váš recept na tvarohovú pochúťku z hrnčeka, no myslím si, že mohol byť ešte inovatívnejší. Čo keby ste pridali do krému trochu citrónovej kôry pre osviežujúcu chuť a arómu? Možno by to bol ďalší skvelý tip pre vaše zbierky receptov!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?