HomeReceptyChutné cestoviny fusilli s vajíčkami a základnou paradajkovou omáčkou, ktoré sa pripravujú...

Chutné cestoviny fusilli s vajíčkami a základnou paradajkovou omáčkou, ktoré sa pripravujú rýchlo a jednoducho!

Lahodné cestoviny fusilli v jednoduchej paradajkovej omáčke s vajíčkami sú ideálnym pokrmom na dni, keď potrebujete rýchlu a chutnú večeru.Tento recept spája klasické cestoviny s aromatickou paradajkovou omáčkou a jemne pripravenými vajíčkami, čím vzniká vyvážená a sýta pochúťka.Toto jednoduché jedlo však ponúka prekvapivo bohatú chuť, ktorú si zamiluje celá rodina! Poďme na recept!

Navštívte aj našu skupinu na Facebooku, Inšpirácie na slané recepty, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

Lahodné cestoviny fusilli v paradajkovej omáčke

Čo budeme potrebovať:

  • 400 g cestovín fusilli + vriaca voda + soľ.
  • Ostatné: 1:

  • olej – na vyprážanie.
  • Omáčka:

  • 1 červená cibuľa.
  • 1 olúpaná paradajka (predtým zalitá horúcou vodou, aby sa šupka lepšie odlúpila).
  • 2 polievkové lyžice paradajkového pretlaku.
  • 100 ml vo vode uvarených cestovín.
  • 2 vajcia.
  • soľ – podľa chuti.
  • mleté čierne korenie – podľa chuti.
  • Na zdobenie a posypanie:

  • 10 g čerstvého nasekaného kôpru.
  • Ako postupovať:

    1.Vložte cestoviny fusilli do hrnca s vriacou osolenou vodou a uvarte ich na miernom ohni podľa pokynov na obale, najlepšie však al dente.

    2. Omáčka: Na panvicu s rozohriatym olejom pridajte nakrájanú červenú cibuľu – na miernom ohni ju smažte asi 3 minúty, kým nebude priehľadná.Potom do panvice pridajte olúpané paradajky nakrájané na kocky a paradajkový pretlak – dobre spolu premiešajte a na miernom ohni smažte 4 – 5 minút.

    3.Potom zalejte ingrediencie na panvici uvarenou vodou z cestovín – dobre premiešajte a pridajte rozšľahané vajcia.Dochutíme soľou a mletým čiernym korením – dobre premiešame.

    4.Nakoniec do omáčky pridajte uvarené al dente cestoviny – dobre premiešajte, aby sa omáčka spojila s cestovinami, a ozdobte – posypte nasekaným čerstvým kôprom.

    5.Cestoviny fusilli podávajte v paradajkovej omáčke so salsou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, určite nám o ňom povedzte v našej skupine Prima kuchárka na Facebooku a navštívte aj skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Drahý autor, tvoj recept na cestoviny fusilli s vajíčkami a paradajkovou omáčkou vyzerá skutočne chutne a jednoducho. Avšak myslím si, že by bolo ešte zaujímavejšie, keby si pridal trochu byliniek alebo korenia, aby sa chuť ešte viac prehlbila. Ďakujem za inšpiráciu!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?