Mnohí môžu zistiť, že prvé chody sa rýchlo kazia..
Problém je obzvlášť dôležitý v teplom období..
V dôsledku vysokej teploty sa trvanlivosť riadu výrazne skracuje a chyby spôsobujú, že sa polievka veľmi pokazí.
Preto kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu odhalila hlavné nedostatky žien v domácnosti.
čo sú zač?
Zelená
Každý vie, že zelenina je univerzálnou súčasťou každej polievky, pretože ju robí chutnejšou a zdravšou.
Nie každý ho však rád varí: chuť a vôňa nie sú také jasné.Preto veľa ľudí dáva zeleninu do panvice bez tepelnej úpravy.
V tomto prípade sa polievka rýchlo pokazí.Preto sa oplatí zaviesť zeleninu na tanier a nie na panvicu.
Cesnaková alebo citrónová šťava
Tieto produkty majú antibakteriálny účinok, no v prípade prvých chodov je situácia iná.Ak ich pridáte do polievky na samom konci, môže to viesť k nepríjemným výsledkom: jedlo sa pokazí.
Preto sa tiež oplatí zaviesť ich priamo do taniera.
Vaše námety sú celkom zaujímavé, no ženy v domácnosti možno nebudú nadšené, keď budú musieť zvládnuť ďalšie kroky. Myslíte, že by ste mohli poskytnúť aj jednoduchšie rady alebo tipy pre zlepšenie trvanlivosti polievky?