Schopnosť pripraviť vynikajúci kebab sa bude hodiť každému, pretože toto jedlo je vždy žiadané.
Takže sa oplatí naučiť sa o jednoduchom a hodnotnom recepte.
Odborná kuchárka nášho časopisu Julia Arkhipova sa podelila o jednoduchý a hodný recept.
Ako pripraviť dokonalý kebab?
Súbor ingrediencií
– Kilogram mäsa;
– tri cibule;
– štyri veľké lyžice jablčného octu;
– osem lyžíc vody;
– malá lyžička cukru;
– soľ a korenie.
Spôsob prípravy
Najprv je potrebné mäso umyť a rozdeliť na kúsky, osušiť ich.Potom očistite cibuľu.Zelenina by mala byť nakrájaná na kolieska.Potom začneme cibuľu drviť.
Spojte obe zložky v jednej nádobe, premiešajte.
Potom pridajte cukor a korenie a premiešajte.Zmiešajte jablčný ocot a vodu a nalejte na naše zložky.Pridáme soľ.Hodinu kebab stojí v kuchyni.
Po odoslaní ho uložíme do chladničky aspoň na tri hodiny.Najchutnejší kebab však bude, ak ho budete môcť marinovať 12 hodín.
Ahoj, díky za recept! Mám ale jednu otázku – nezdá sa ti, že 12 hodín marinovania je trochu príliš dlhá doba? Možno by stačilo aj menej času a výsledok by bol rovnako chutný.