HomeReceptyMáte po ruke lístkové cesto? Tento nový recept na päťminútové občerstvenie je...

Máte po ruke lístkové cesto? Tento nový recept na päťminútové občerstvenie je pripravený.

Doprajte svojim chuťovým pohárikom kulinársky zážitok s týmto lahodným chrumkavým občerstvením z lístkového cesta.Tento recept spája bohatú chuť omáčky pesto, syrovej zmesi a paradajok zabalených v chrumkavom obale z lístkového cesta.Tento recept je ideálny ako rýchle predjedlo pre návštevu rodiny a priateľov.Vďaka priloženému receptu a fotografickému návodu si ho môžete pripraviť aj vy!

Lahodné chrumkavé občerstvenie z lístkového cesta

Čo budeme potrebovať:

Zložky.

  • 300 g lístkového cesta.
  • omáčka pesto – podľa chuti.
  • Zmiešajte:

  • 70 gramov syra.
  • čerstvá petržlenová vňať – podľa chuti.
  • 1 vajce.
  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 čajová lyžička sušeného chmeľu Sunelli.
  • Iné:

  • 3 paradajky.
  • žĺtok – na potretie.
  • Ako postupujeme:

    1.Pripravíme si lístkové cesto tak, že ho poprášime trochou múky a pomocou valčeka ho jemne rozvaľkáme.

    2.Potom lístkové cesto vytvarujte do veľkých štvorcov alebo obdĺžnikov a položte ich na plech na pečenie, potom do stredu každého z nich lyžicou rozotrite omáčku pesto.

    3.Do misky nastrúhame syr, pridáme čerstvú nasekanú petržlenovú vňať, potom rozklepneme vajce a pridáme roztlačený cesnak.Ochutíme sušeným chmeľom Sunelli – dobre premiešame.

    4.Pomocou lyžice rozotrite pripravenú zmes na pesto, pekne rozotrite, potom navrstvite kolieska cherry paradajok a posypte strúhaným syrom.

    5.Konce cesta potrite rozšľahaným žĺtkom, aby boli krásne zlatisté.

    6.Pečieme ich v predhriatej rúre 15 – 20 minút pri teplote 180 °C.

    7.Po upečení ich podávajte sladké a s výbornou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    VIDEO SPRIEVODCA:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře