Niektorí ľudia uprednostňujú varenie zemiakov bez korenia: sú si istí, že soľ bude stačiť..
Niekedy je to naozaj najlepšia možnosť, pretože vám umožní naplno si vychutnať klasickú chuť vyprážaných zemiakov..
Korenie však stále nebude zbytočné, ako je presvedčená kulinárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.
Aké korenie na vyprážané zemiaky môžete venovať pozornosť?
Granulovaný cesnak
Ak pridáte čerstvý cesnak, môže sa spáliť alebo rýchlo vzdať svojej arómy: v hotovom jedle ho jednoducho nebudete cítiť.Ale s granulovaným cesnakom bude jedlo vždy dokonalé.
Cibuľový prášok
Mnohí si môžu myslieť, že táto možnosť by bola zjavne zbytočná, ale nie je to tak.Cibuľový prášok má tiež svoje vlastné charakteristiky, pokiaľ ide o chuť a vôňu.
Kari
Táto zmes korenia bola navrhnutá tak, aby vaše vyprážané zemiaky boli dokonalé a poskytla vám dokonalú rovnováhu chuti a vône.
Predtým sme hovorili o tom, ako si vybrať ten správny pollock.
Veľmi zaujímavý článok! Avšak, načo obmedzovať chuťové zážitky len soľou, keď existujú také skvelé možnosti korení? Myslím si, že by sme mali skúsiť viac experimentovať s rôznymi koreninami, aj keď to znamená trochu vyššiu náročnosť pri príprave jedla.