HomeReceptyDnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý...

Dnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý vetrík na plechu.

Lenivý veterník na plechu je dokonalým dôkazom, že aj tradičné a zdanlivo zložité dezerty môžu byť pripravené ľahko a rýchlo.Tento recept vás pozýva do sveta lahodných chutí s minimálnou námahou.

Čo budeme potrebovať:

Na cesto:.

  • 300 ml vody.
  • 250 g margarínu.
  • 250 g hladkej múky.
  • Štipku soli.
  • 8 vajec.
  • Náplň:.

  • 7 lyžíc kr.cukru.
  • 1l mlieka.
  • 3 bal.zlatého klasu.
  • 250 g masla.
  • Voliteľné:.

  • 2 bal.smotany na šľahanie.
  • 2 bal.stužovače.
  • Na vrch:.

  • Karamelovú alebo čokoládovú polevu.
  • Ako budeme postupovať:

    1) Odpaľované cesto: Vo vode rozpustíme margarín, pridáme múku a varíme do hustej kašovitej hmoty.Po vychladnutí postupne pridáme vajcia a vytvoríme krémovú hmotu.

    2) Pečenie cesta: Hmotu rozdelíme na dve polovice a rozotrieme na papieri na pečenie na plechu.Pečieme pri 200 ° C po dobu 30 minút.

    3) Príprava krému: Rozpustíme cukor, zalejeme mliekom a pridáme rozmiešané pudingové prášky.Po vychladnutí vmiešame zmäknuté maslo.

    4) Zostavenie veterníka: Na jeden plát cesta natrieme krém, prikryjeme druhým plátom a na vrch aplikujeme polevu.

    Náš tip

  • Pre ešte bohatšiu chuť môžete medzi krém a šľahačku vmiešať plátky čerstvého ovocia alebo rozotrieť tenkú vrstvu vašej obľúbenej marmelády.
  • Buchta svoní kávy a krémom z kyslej smotany.

    Záver

    S týmto receptom na lenivý veterník na plechu získate nielen vynikajúci dezert, ale aj dôkaz, že pečenie nemusí byť vždy časovo náročné.Užite si radosť z pečenia a chutenia veterníkov bez zbytočného stresu a komplikácií.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Článok neposkytuje dostatočné množstvo ilustračných obrázkov či príkladov na lepšie pochopenie procesu prípravy lenivého veterníka. Viac vizuálneho materiálu by určite podporilo jeho výučný a inštruktážny charakter.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?