HomeJedloV tvarohových koláčoch je táto „povinná“ prísada zbytočná; ak chcete zažiť skutočnú...

V tvarohových koláčoch je táto „povinná“ prísada zbytočná; ak chcete zažiť skutočnú chuť pokrmu, odstráňte ju.

Z čoho sa zvyčajne skladá základ pre tvarohové koláče? Aj neskúsení kuchári poznajú odpoveď na túto otázku.

Takže sa zvyčajne miešajú tieto produkty: tvaroh, vajcia, múka, cukor..

Julia Arkhipová, expertka na publikáciu siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárky, pekárky štvrtej triedy, však zdôrazňuje: na tomto zozname je niečo zbytočné.

Čo by sa nemalo pridávať do základu na tvarohové koláče

Vyskytol sa problém s vajcovou zložkou: robí zmes tekutejšou.

Ak chcete vrátiť cesto do normálnej konzistencie, musíte pridať veľa múky.

Vďaka tomu sú cheesecaky dosť hutné a zachovávajú si tvar, ktoré však nemajú výraznú tvarohovú chuť.

„Ukazuje sa, že do základu misky nemusíte pridávať vajcia? Ale ako potom zlepiť hmotu? – opýta sa asi nejeden gurmán.

Odpoveď je jednoduchá: nemali by ste úplne opustiť vajcovú zložku.Žĺtok je potrebný na spojenie komponentov.Nie je však potrebné pridávať bielkoviny: kvôli tomu sa v hmote objavuje prebytočná tekutina.

Ako pripraviť tvarohové koláče bez vaječných bielkov

Dobre, prišli sme na to, že bielkoviny v základe na tvarohové koláče sú zbytočné.

Aký by však mal byť pomer zložiek?

Pamätajte na nasledujúci pomer: na 600 gramov tvarohu by mali byť 2 žĺtky, 100 gramov múky a 100 gramov kryštálového cukru.

Absencia bielkovín a malé množstvo múky zaručí výrobu skutočných tvarohových koláčov – jemných, vzdušných, hladkých a neuveriteľne chutných.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Pripravte si tento skvelý vyprážaný karfiol v syrovom cestíčku!

Ste fanúšikom zdravého jedla a radi miešate kombinácie chutí na nové spôsoby? Máme pre vás recept, ktorý spája zdravú a chutnú kuchyňu s rýchlou...

Ako pripraviť zdravý nápoj z ohnivej: nie všetky ženy v domácnosti vedia

Aj keď je ohnivá tráva autentický nápoj, pomerne nedávno si opäť získala popularitu.. Mnohí už túto rastlinu vyskúšali a ocenili jej jedinečný účinok...

Najlepšie hnojivo pre uhorky v júli pre bohatú úrodu: mnohí letní obyvatelia ho zabúdajú aplikovať

Ak chcete získať veľkú úrodu uhoriek, musia sa v júli naďalej kŕmiť..Hovoríme vám, ako kŕmiť uhorky v júli, aby ste zvýšili výnos.Ako kŕmiť...

Keď mám doma dostatok jabĺk, vždy pripravím pre svoju rodinu tento strúhaný jablkový koláč

Strúhaný jablkový koláč je klasikou medzi domácimi dezertmi.Spája jemné maslové cesto s jemne pošírovanými jablkami, škoricou a sladkosťou, ktorú ocení každý milovník tradičných dezertov.Tento...

Nedávné komentáře