HomeJedloVeľmi chutné „kruhy“: ako variť chrumkavé baklažány - zaujímavý recept

Veľmi chutné „kruhy“: ako variť chrumkavé baklažány – zaujímavý recept

Príprava chrumkavého baklažánu je veľmi jednoduchá..

Najskôr musí byť zelenina nakrájaná na plátky.A potom je potrebné každý výsledný kus ponoriť do surového vajca, prevalcovať v strúhanke a poslať na panvicu..

A je tu jedno malé tajomstvo, vďaka ktorému bude jedlo obzvlášť chutné.

Hovoríme o pridávaní syra a kurkumy do krekrov.

Yulia Arkhipova, odborníčka v kulinárskej oblasti online publikácie Belnovosti, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie, sa podelila o recept na zaujímavé jedlo.

Ako uvariť chrumkavé baklažány

Vezmite jeden baklažán a nakrájajte ho na plátky.

Hrúbka každého krúžku by mala byť približne 5 milimetrov.

Výsledné kúsky vložte do hlbokej nádoby, osoľte a naplňte vodou.

Kúsky baklažánu by mali sedieť v osolenej tekutine asi 20 minút.Tento postup je potrebný na odstránenie horkosti.

Kým sa kruhy namáčajú, pripravte si surové vajcia a krekry.

Do jednej nádoby rozbite dve vajcia a do druhej nasypte 100 gramov strúhanky, 50 gramov strúhaného syra a 1 lyžičku kurkumy.

Všetky pripravené kúsky baklažánu ponoríme do surového vajíčka a obalíme v strúhanke.V tejto forme je potrebné krúžky vyprážať na panvici dozlatista.

Výsledkom je chrumkavé jedlo, ktoré sa vyznačuje jasnou a veľmi príjemnou chuťou.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře