Nakladané uhorky sú prvým prípravkom, ktorý z novej úrody pripravujú úplne všetky gazdinky..
Existuje veľa receptov, ktoré vám umožnia pripraviť uhorky rýchlo a bez námahy..
Odborníčka nášho časopisu Julia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, nám povedala, ako vyrobiť jemne nasolené uhorky s použitím minerálnej vody.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Čerstvé a stredne veľké uhorky je potrebné umyť a naplniť studenou vodou v miske.
2.Potom sa zelenina umiestni do nádoby bez odrezania koncov, pridaním cesnaku a kôpru.
3.Potom sa pridá soľ a obrobok sa naplní minerálnou vodou.
4.Hrdlo nádoby je možné zakryť potravinovou fóliou a uložiť na jeden deň do chladničky.
Uhorky budú hotové po dni.Dobrú chuť!