Najznámejšia polievka slovanskej kuchyne mnohých uchváti svojou chuťou a vôňou..
Je ťažké nájsť niečo pôsobivejšie..
Klasická technika varenia sa však dá vždy vylepšiť, hovorí kuchárka Yulia Arkhipova, kuchárka z nášho časopisu.
Aké triky sa vám budú hodiť?
Paradajky a sladká paprika
Ak hovoríme o varení boršču v lete alebo začiatkom jesene, mali by ste do zmesi na vyprážanie určite pridať pár lúpaných paradajok a jednu nakrájanú papriku.
Polievka tak vyjde ešte sýtejšia a chutnejšia.
Tankovanie
Ak chcete, aby boli všetci spokojní s borščom, mali by ste si urobiť špeciálny dresing.Aby ste to urobili, musíte si vziať kúsok bravčovej masti, oddeliť šupky a rozmixovať na pyré.
Potom pridajte nasekaný cesnak, kôpor, petržlenovú vňať a zelenú cibuľu.Množstvo ingrediencií upravte podľa vlastného uváženia.
Nebude možné odolať takémuto aromatickému boršču.