HomeJedloJe potrebné smažiť pohánku alebo je to strata času: názor skúsených kuchárov

Je potrebné smažiť pohánku alebo je to strata času: názor skúsených kuchárov

Určite mnohí počuli odporúčanie, že pohánka by sa mala pred varením vyprážať..

Niektorí teraz toto odporúčanie pravidelne dodržiavajú.

Iné ženy v domácnosti sa k nej správajú skepticky a považujú to za stratu času, z ktorej nie je žiadny praktický úžitok.

Šéfkuchárka Julia Arkhipova, odborníčka v našom magazíne v oblasti varenia, sa rozhodla pozrieť na situáciu s týmto naliehavým problémom.

Musím pred varením smažiť pohánku?

Voľba, samozrejme, vždy zostane na hostiteľke, ale skúsení kuchári odporúčajú tráviť čas týmto procesom.Tento spôsob prípravy pohánky robí prílohu oveľa chutnejšou.

Pečená pohánka má zvláštnu vôňu a chuť.Jeho textúra sa tiež výrazne zlepšuje.

Postup musí byť vykonaný správne.Najprv budete musieť cereálie umyť a vysušiť, aby ste odstránili prebytočnú vlhkosť.Potom vezmite panvicu a zohrejte ju.

Nie je potrebné pridávať žiadny olej.

Rozložte vrstvu pohánky (rovnomerne) a smažte niekoľko minút.V tomto bode je dôležité cereálie neustále miešať.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Jej článok poskytuje zaujímavý pohľad na prípravu pohánky, ale osobne si myslím, že smaženie pred varením môže byť zbytočné a pridaním iných prvkov by sa mohol dosiahnuť rovnaký efekt. Možno by bolo dobré uvažovať aj o alternatívnych spôsoboch prípravy, aby sa zachoval čas a energie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?