HomeReceptyTvarohové koláče s lesnými plodmi: Jednoduchý recept na neodolateľný dezert

Tvarohové koláče s lesnými plodmi: Jednoduchý recept na neodolateľný dezert

Pokiaľ milujete dezerty, ktoré sú ľahké na prípravu a zároveň ohromujúcou chuťou, tieto tvarohové koláče slesnými plodmi sú presne pre vás.Pripravte si tento neodolateľný dezert behom chvíľky a užite si kombináciu jemného tvarohu a sviežeho ovocia.

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Tvarohové koláče slesnými plodmi

Čo budeme potrebovať:

Cesto:

  • 220 g tvaroh.
  • 1 vajce + 1 vaječný bielok.
  • štipka soli + štipka vanilky.
  • 1 lyžica cukru.
  • 1 lyžica rastlinný olej.
  • 130 g múka.
  • 1 lyžica prášok do pečiva.
  • Náplň:

  • 140 g tvaroh.
  • 1 lyžica cukru.
  • 1 žĺtok.
  • krupicová múka alebo kukuričný škrob (voliteľné) – podľa potreby.
  • Ostatné:

  • ľubovoľné lesné plody (čerstvé, mrazené) – podľa chuti.
  • práškový cukor – na záverečné posypanie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Cesto: Do misy vložte tvaroh, rozklepnite vajcia, vlejte vaječný bielok, pridajte štipku soli, štipku vanilky, prisypte cukor a prilejte rastlinný olej – premiešajte vidličkou.Ďalej do misy v 2 fázach nasypte múku a prášok do pečiva – premiešajte vidličkou a vypracujte cesto ručne do tvaru gule.Prikryte misu fóliou a uložte na 15 minút do chladničky.

    2. Náplň: Do malej misky vložte tvaroh, nasypte cukor a vlejte žĺtok – premiešajte vidličkou.Pokiaľ by bola tvarohová náplň veľmi jemná, prisypte krupicovú múku alebo kukuričný škrob.

    3.Výsledné cesto vyberte chladničky a položte ho na čistú plochu vysypanú múkou.Cesto rozdeľte na 6 rovnakých dielov, z ktorých vytvarujte malé gule.

    4.Následne ich položte na plech vyložený pergamenom úhľadne vedľa seba medzerou medzi nimi a dňom pohára urobte jamku.

    5.Potom pomocou lyžicou ich naplňte tvarohovou náplňou a ozdobte ľubovoľnými lesnými plodmi (čerstvé, mrazené).

    6.Pečte v predhriatej rúre 20-25 minút pri 180 ° C dozlatista.

    7.Po upečení ich posypte preosiatym práškovým cukrom a podávajte ich sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Pripravte si tento skvelý vyprážaný karfiol v syrovom cestíčku!

    Ste fanúšikom zdravého jedla a radi miešate kombinácie chutí na nové spôsoby? Máme pre vás recept, ktorý spája zdravú a chutnú kuchyňu s rýchlou...

    Ako pripraviť zdravý nápoj z ohnivej: nie všetky ženy v domácnosti vedia

    Aj keď je ohnivá tráva autentický nápoj, pomerne nedávno si opäť získala popularitu.. Mnohí už túto rastlinu vyskúšali a ocenili jej jedinečný účinok...

    Najlepšie hnojivo pre uhorky v júli pre bohatú úrodu: mnohí letní obyvatelia ho zabúdajú aplikovať

    Ak chcete získať veľkú úrodu uhoriek, musia sa v júli naďalej kŕmiť..Hovoríme vám, ako kŕmiť uhorky v júli, aby ste zvýšili výnos.Ako kŕmiť...

    Keď mám doma dostatok jabĺk, vždy pripravím pre svoju rodinu tento strúhaný jablkový koláč

    Strúhaný jablkový koláč je klasikou medzi domácimi dezertmi.Spája jemné maslové cesto s jemne pošírovanými jablkami, škoricou a sladkosťou, ktorú ocení každý milovník tradičných dezertov.Tento...

    Nedávné komentáře