HomeReceptyZapečené kapustové kolieska s cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou, s uhorkovo-mrkvovým...

Zapečené kapustové kolieska s cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou, s uhorkovo-mrkvovým šalátom

Prinášame vám skvelý recept na zapečené kapustové kolieska sčervenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávané sokurkovo-mrkvovým šalátom, ktorý okamžite očarí vaše chuťové bunky.Táto zdravá a ľahká pochúťka v kombinácii so všetkými ingredienciami zaručí skvelý gastronomický zážitok.Pripravte si tento chutný pokrm ľahko a rýchlo a vychutnajte si chuť zeleniny a mletého mäsa naplno!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Zapečené kapustové kolieska s červenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávané sokurkovo-mrkvovým šalátom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 2 biele kapusta.
  • 7 g čierne mleté ​​korenie.
  • 10 g soli.
  • 2 červené cibule.
  • 1 cuketa.
  • Zmes mletého mäsa:

  • 800 g mleté ​​mäso.
  • 25 g zelená cibuľka.
  • 5 g soli.
  • 3 g čierne mleté ​​korenie.
  • 7 g provensálskej bylinky.
  • 10 g červená sladká paprika.
  • 5 g muškátový oriešok.
  • 25 g prelisovaný cesnak.
  • Zmes na potretie:

  • 200 g biely jogurt.
  • 10 g zelená cibuľa.
  • 10 g čerstvý kôpor.
  • 20 g paradajkový pretlak.
  • Šalát:

  • 300 g šalátová uhorka.
  • 1 nastrúhaná mrkva.
  • 10 g zelená cibuľka.
  • 30 g cesnak.
  • 30 ml olej – na vyprážanie.
  • 10 g červená mletá paprika.
  • 10 g chilli vločky.
  • 10 ml vínny ocot.
  • 10 ml sójová omáčka.
  • 10 g soli.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Základ: Bielu kapustu nakrájajte na hrubšie kolieska a položte ich na plech vyložený pergamenom.Kapustu posypte čiernym mletým čiernym korením, soľou a rozložte kolieska červenej cibule.

    2. Zmes mletého mäsa: Do misy vložte mleté ​​mäso a vsypte nakrájanú zelenú cibuľku.Dochuťte soľou, čiernym mletým čiernym korením, provensálskymi bylinkami, červenou mletou paprikou, muškátovým orieškom a prelisovaným cesnakom – dobre rukou premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.

    3.Následne pomocou rúk zo zmesi vytvarujte guličky, ktoré položte na fóliu.Prikryte ich a pomocou šťuchadla na zemiaky vytvorte placky, na ktoré rozprestrite nastrúhanú cuketu.

    4. Zmes na potretie: Do inej misky dajte biely jogurt, vsypte nakrájanú zelenú cibuľku, nasekaný čerstvý kôpor a vmiešajte paradajkový pretlak – dobre premiešajte.

    5.Výslednú zmes pomocou lyžice naneste na kolieska kapusty, pekne rozotrite a uhlaďte.

    6.Pečte v predhriatej rúre 35 minút pri 180 ° C do chrumkava.

    7. Šalát: Do šalátovej misy vložte nakrájané šalátové uhorky na hrubšie prúžky, pridajte nastrúhanú mrkvu, nakrájanú zelenú cibuľku a cesnak.

    8.Do panvice zohriatym olejom nasypte červenú mletú papriku a chilli vločky – premiešajte a varte 5 minút na miernom ohni.Získanou zmesou prelejte zeleninu v mise, ktorú ešte dochuťte vínnym octom, sójovou omáčkou a soľou – poriadne premiešajte a šalát je hotový!

    9.Zapečené kapustové kolieska s červenou cibuľou, mletým mäsom a jogurtovo-paradajkovou zmesou podávajte s čerstvým uhorkovo-mrkvovým šalátom, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Veľkému fanúšikovi receptov, ako sa ti páči táto variácia? Možno by si doplnil chuťovú skladbu o niečo pikantné alebo viac kyslé. Ak máš rád experimentovanie v kuchyni, skús pridať trochu cesnaku do jogurtovej zmesi, mohlo by to celý pokrm ešte o niečo oživiť a zvýrazniť chutí.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?