HomeReceptyChrumkavé tyčinky z listového cesta s vanilkovo-tvarohovým krémom a mandľami

Chrumkavé tyčinky z listového cesta s vanilkovo-tvarohovým krémom a mandľami

Spoznajte tajomstvo jednoduché, ale neuveriteľne chutné pochúťky snašimi chrumkavými tyčinkami zlistového cesta svanilkovo-tvarohovým krémom a mandľami.Tieto chrumkavé tyčinky sú ideálne na akúkoľvek príležitosť – či už ako rýchla chuťovka alebo nápaditý dezert pre hostí k skvelej kávičke.Pripravte si tento rýchly a jednoduchý recept, ktorý určite poteší každého milovníka sladkého.

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Tyčinky zlistového cesta svanilkovo-tvarohovým krémom a mandľami

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 1 balenie lístkové cesto (375-400 g).
  • Krém:

  • 250 g smotanový tvaroh.
  • 1 vajce.
  • 1 balenie vanilkový cukor.
  • 40 g cukru.
  • 1/2 balíčka vanilkový pudingový prášok/20 g kukuričný škrob + vanilka.
  • Ostatné:

  • 1 žĺtok + 1 lyžica mlieka – na potieranie.
  • nasekané mandle – na posypanie.
  • práškový cukor – na zdobenie.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Krém: Do misy vložte tvaroh, rozklepnite vajcia, nasypte vanilkový cukor, prisypte cukor a pudingový prášok – rozmixujte do hladkého krému.

    2. Základ: Listové cesto preložte na polovicu, tým označíte stred cesta.Na jednu polovicu naneste, pekne rozotrite a uhlaďte pripravený krém, preložte a konce zlepte prstami.

    3.Povrch lístkového cesta potrite rozšľahaným žĺtkom zmiešaným smliekom.

    4.Následne pomocou kolieska na pizzu urobte prúžky v tvare tyčiniek, ktoré posypte nasekanými mandľami.

    5.Pečte v predhriatej rúre 20-25 minút pri 180 ° C horným a dolným ohrevom dozlatista a dochrumkava.

    6.Po upečení ich ozdobte-posypte preosiatym práškovým cukrom a podávajte sláskou, veľkou chuťou a úsmevom na tvári.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Dobrý deň! Recept sa zdá byť veľmi zaujímavý, no čo by ste povedali na pridanie štipky škorice do krému, aby sme ešte viac oživili chuťové zážitky?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?