Hľadáte inšpiráciu čo popoludňajšej kávičke? Radi by ste niečo nepečené, krémové a snutellou? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme nepečené piškótové rezy sluxusným krémom a Nutellou! Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá!
Oslovili sme vás touto dobrotou? Poďme si teda spoločne prichystať tento nepečený piškótový dezert slahodným krémom a Nutellou!
Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.
Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tieto syrové slimáky!
Výborný recept na piškótové rezy:
Čo budeme potrebovať:
Ako postupovať:
1) Vymiešame si vajcia, cukor a vaní.aróma.
2) Pridáme múku a opäť dôkladne premiešame.
3) Na miernom ohni si začneme variť mlieko zmaslom.
4) Po chvíľke pridáme vaječnú zmes.
5) Akonáhle nám krém zhustne, tak ho odstavíme a necháme vychladnúť.
6) Vychladnutý krém si zmiešame s vyšľahanou smotanou a dôkladne premiešame.
7) Pripravíme si formu, ktorú si vystelieme potravinárskou fóliou.
8) Na dno nanesieme časť krému.
9) Nasleduje vrstva piškótov, ktoré sme namočili v mlieku.
10) Na piškóty rozotrieme opäť krém.
11) Na krém navrstvíme nutellu.
12) Nasleduje opäť vrstva piškótov.
13) Na piškóty krém a na krém opäť nutellu.
14) Teraz opäť vrstva piškótu a na vrch zvyšok nášho krému.
15) Dezert potom umiestnime do chladničky aspoň na 2 hodiny.Po vybratí prizdobíme nutellou.
Prečo si volíme takéto kalorické bomby? S Nutellou a smotanou to je len zbytočné preťaženie žalúdka. Možno by bolo lepšie zamerať sa na ľahšie a zdravšie varianty dezertov.