HomeJedloLahodné rolky z lístkového cesta, ktoré si zamiluje každý

Lahodné rolky z lístkového cesta, ktoré si zamiluje každý

Tento recept na rolky z lístkového cesta je ako stvorený na rýchle a chutné občerstvenie, ktoré si ľahko prispôsobíte podľa svojej chuti.Plnka s tatarákom, &scaron unka, syrom, paradajkami a ľadovým šalátom dodáva rolkám sviežu a jemnú chuť.Ideálne na rodinnú večeru alebo rýchlu večeru.
Ingrediencie
1 balíček lístkového cesta.
Tatarák podľa chuti.
Ľadový šalát (jemne nakrájaný).
Kriške šunke.
kúsky syra.
Paradajka (nakrájaná na tenké plátky).
1 vajce na obaľovanie.
Postup
1) Príprava cesta: Lístkové cesto rozvaľkáme a prekrojíme na polovicu.Potom každú polovicu nakrájajte na trojuholníky.
2) Formovanie valčekov: Trojuholníky rolujte od dlhého okraja smerom k povrazu a vytvorte malé valčeky.
3) Pečenie: Roládky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180°C.Pečieme dozlatista, trvá to asi 15-20 minút.
4) Pripravíme plnku: Medzitým si pripravíme plnku.Na plnenie závitkov si pripravíme ľadový šalát, šampiňóny, syr a paradajky.
5) Plnenie závitkov: Po upečení necháme závitky vychladnúť.Potom ich rozrežte a pridajte tatarák, ľadový šalát, krišunka, syr a dovnútra paradajky.
6) Podávanie: Hotové rolky môžete ihneď podávať.Sú ideálne na rýchle občerstvenie alebo ľahké občerstvenie pre rodinné stretnutia.
Záver
Tieto rolky z lístkového cesta sú skvelým nápadom na každodenné maškrtenie alebo rýchle občerstvenie.Ich príprava je jednoduchá, plnku si upravíte podľa chuti, výborné sú studené aj čerstvé.Vyskúšajte to a rozveseľte svoju rodinu!.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře