HomeReceptyPiškóty len zalejem cestom a dám na 30 minút do rúry: Taký...

Piškóty len zalejem cestom a dám na 30 minút do rúry: Taký koláč ste ešte nepiekli

Pre milovníkov tvarohu prinášame jednoduchý a neodolateľný recept na tvarohový koláč, ktorý si zamiluje každý.Recept zyoutube vám umožní pripraviť tvarohový koláč, aký ste ešte nepiekli.Príprava je rýchla a výsledok je tak lákavý, že koláč zmizne zo stola počas chvíľky.

Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

Čo budeme potrebovať:

  • Formu na pečenie (obdĺžnikovú alebo guľatú s priemerom 24 cm).
  • Tvaroh 1kg.
  • Cukor 80 g.
  • Šľahačková smotana 600 ml.
  • Vanilkový cukor 15 g.
  • Vajcia 6 ks.
  • Vanilkový puding (prášok) 80 g.
  • Dezertné piškóty svišňovou plnkou (na dno).
  • Čokoláda 150 g (na polevu).
  • Šľahačková smotana 150 g (na polevu).
  • Ako budeme postupovať:

    1) Vmieša sa zmiešajte tvaroh, cukor, vanilkový puding a šľahačkovú smotanu.Všetko vyšľahajte dohladka.

    2) Pridajte vajcia a dôkladne ich zašľahajte do tvarohovej hmoty.

    3) Formu na pečenie vyložte papierom na pečenie, na dno formy rovnomerne rozložte dezertné piškóty svišňovou plnkou a zalejte tvarohovou zmesou.

    4) Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 30-40 minút.

    5) Pre polevu rozpustite čokoládu so šľahačkovou smotanou buď v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli a metličkou miešajte, kým nevznikne hladká poleva.

    6) Hotový koláč polejte čokoládovou polevou a nechajte v chladničke stuhnúť aspoň jednu hodinu.

    Vyskúšajte tiež:.

  • Extrémne jednoduché a rýchle rožky s jablčnou náplňou.
  • Výborný jogurtový koláč s jednoduchou a rýchlou prípravou.
  • Strúhaný jablkový koláč spudinkom a škoricou.
  • Záver

    Tento tvarohový koláč spiškóty a čokoládovou polevou je ideálny pre každú príležitosť.Vďaka jednoduchej príprave a výnimočnej chuti si ho obľúbi celá rodina.Užite si každý kúsok tohto fantastického koláča.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Text vás vyjadruje nejako veľmi nadšene, ale bolo by fajn, ak by ste pridali viac vizuálnych pomôcok alebo príkladov, aby sme si lepšie vedeli predstaviť postup. Inak skvelý recept!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?