HomeReceptyKakaová sušienkovo-arašidová roláda s medom – BEZ PEČENIA!

Kakaová sušienkovo-arašidová roláda s medom – BEZ PEČENIA!

Máte chuť na niečo sladké, čo je rýchle na prípravu a nevyžaduje žiadne pečenie? Kakaová sušienkovo-arašidová roláda smedom je ideálnou voľbou! Tento dezert kombinuje bohatú kakaovú chuť škrupavými sušienkami, všetko doplnené jemnou sladkosťou medu.Perfektný pre chvíle, kedy chcete pripraviť niečo lahodné a zároveň jednoduché.Poďte sa zoznámiť s týmto receptom a zistiť, ako ľahko môžete vytvoriť túto neodolateľnú pochúťku bez zapnutia rúry!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Kakaová sušienkovo-arašidová roláda smedom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 500 g maslovej sušienky + 120 g mletej arašidy.
  • Zmes:

  • 120 g cukor.
  • 60 g kakao.
  • 10 g vanilkový cukor.
  • 250 g mlieko.
  • 150 g maslo.
  • Na zdobenie:

  • tekutý med – na záverečné potretie rolády.
  • 100 g mletej arašidy – na záverečné zdobenie rolády.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Do misy nalámte maslové sušienky a po chvíli prisypte mleté ​​arašidy – jemne premiešajte.

    2. Zmes: Do menšieho hrnca nasypte cukor, prisypte kakao, vanilkový cukor a trochu mlieka – miešajte a počas miešania prilievajte zvyšné mlieko.Postavte hrniec na sporák a za stáleho miešania varte na miernom ohni.Keď zmes začne vrieť vmiešajte maslo a varte, kým sa maslo nerozpustí.

    3.Získanou horkou zmesou prelejte sušienky sarašidy v mise – dobre stierkou premiešajte.

    4.Výslednú zmes naneste do stredu pergamenu, potom zrolujte do rolády a uložte do chladničky na pár hodín na stuhnutie.

    5.Na záver celú stuhnutú roládu potrite tekutým medom, celú ju obaľte vmletých arašidoch a nakrájajte.

    6.Kakaovú sušienkovo-arašidovú roládu smedom podávajte sláskou, veľkou chuťou a gráciou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře