HomeReceptyKakaová sušienkovo-arašidová roláda s medom – BEZ PEČENIA!

Kakaová sušienkovo-arašidová roláda s medom – BEZ PEČENIA!

Máte chuť na niečo sladké, čo je rýchle na prípravu a nevyžaduje žiadne pečenie? Kakaová sušienkovo-arašidová roláda smedom je ideálnou voľbou! Tento dezert kombinuje bohatú kakaovú chuť škrupavými sušienkami, všetko doplnené jemnou sladkosťou medu.Perfektný pre chvíle, kedy chcete pripraviť niečo lahodné a zároveň jednoduché.Poďte sa zoznámiť s týmto receptom a zistiť, ako ľahko môžete vytvoriť túto neodolateľnú pochúťku bez zapnutia rúry!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Kakaová sušienkovo-arašidová roláda smedom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 500 g maslovej sušienky + 120 g mletej arašidy.
  • Zmes:

  • 120 g cukor.
  • 60 g kakao.
  • 10 g vanilkový cukor.
  • 250 g mlieko.
  • 150 g maslo.
  • Na zdobenie:

  • tekutý med – na záverečné potretie rolády.
  • 100 g mletej arašidy – na záverečné zdobenie rolády.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Do misy nalámte maslové sušienky a po chvíli prisypte mleté ​​arašidy – jemne premiešajte.

    2. Zmes: Do menšieho hrnca nasypte cukor, prisypte kakao, vanilkový cukor a trochu mlieka – miešajte a počas miešania prilievajte zvyšné mlieko.Postavte hrniec na sporák a za stáleho miešania varte na miernom ohni.Keď zmes začne vrieť vmiešajte maslo a varte, kým sa maslo nerozpustí.

    3.Získanou horkou zmesou prelejte sušienky sarašidy v mise – dobre stierkou premiešajte.

    4.Výslednú zmes naneste do stredu pergamenu, potom zrolujte do rolády a uložte do chladničky na pár hodín na stuhnutie.

    5.Na záver celú stuhnutú roládu potrite tekutým medom, celú ju obaľte vmletých arašidoch a nakrájajte.

    6.Kakaovú sušienkovo-arašidovú roládu smedom podávajte sláskou, veľkou chuťou a gráciou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Napriek skvelému receptu, nemyslíte si, že by bolo ešte lepšie, keby toto jedlo neobsahovalo cukor? Možno by sa dalo dosiahnuť rovnaká sladkosť aj zdravšími alternatívami, ako napríklad ovocie alebo med, keďže už ho používame na záverečné potretie rolády. Inak skvelý návod!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?