HomeReceptyRýchla krémová zmrzlina za 15 minút, ktorá chutí stokrát lepšie ako zo...

Rýchla krémová zmrzlina za 15 minút, ktorá chutí stokrát lepšie ako zo stánku: Nepotrebujete vajcia ani zmrzlinovač!

Rýchla krémová zmrzlina, ktorú pripravíte iba za 15 minút, je lahodnou alternatívou k zmrzline zo stánku.Tento recept nevyžaduje použitie vajec ani zmrzlinovača, čo ho robí ideálnym pre ľudí s alergiou na vajcia.Krémová konzistencia a bohatá chuť tejto domácej zmrzliny si získa srdcia veľkých i malých.

Ingrediencie

  • 500 ml smotany na šľahanie.
  • 100 g práškového cukru.
  • 200 ml 20% kyslej smotany.
  • 200 g mliečnej čokolády.
  • Postup

    1) Príprava smotany: Smotanu na šľahanie dobre vychlaďte v chladničke.Obsah nalejte do hlbokej misky a vyšľahajte dotuha pomocou mixéra.

    2) Pridanie cukru a kyslej smotany: Pridajte práškový cukor a kyslú smotanu.Krátko prešľahajte, aby sa všetky ingrediencie spojili a šľahačka zostala pevná.Pozor na nadmerné šľahanie, aby sa smotana nezmenila na maslo.

    3) Príprava čokolády: Mliečnu čokoládu rozpustite v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli.Nechajte ju mierne vychladnúť a potom ju spojte so šľahačkou.

    4) Mrazenie: Zmes nalejte do hlbokej a širokej nádoby.Vložte zmrzlinu do mrazničky.Čas od času zmes premiešajte, aby bol celý povrch pekne zamrznutý.

    5) Servírovanie: Zmrzlinu môžete podávať vkornúť alebo v miske.

    Tipy na servírovanie

  • Polevy: Ozdobte zmrzlinu rôznymi polevami, ako je čokoládová omáčka, karamel, šľahačka alebo nasekané orechy.
  • Chrumkavé doplnky: Pridajte chrumkavé doplnky, ako sú sušienky, vafle alebo kúsky brownie, pre kontrast khladkej textúre zmrzliny.
  • Experimentovanie: Nebojte sa experimentovať s rôznymi príchuťami a polevami, aby ste našli svoje obľúbené kombinácie.
  • Záver

    Táto rýchla krémová zmrzlina je jednoduchá na prípravu a chutí stokrát lepšie ako zmrzlina zo stánku.Vyskúšajte tento recept a užite si nadýchanú a lahodnú zmrzlinu, ktorá poteší vašu rodinu aj priateľov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Pripravte si tento skvelý vyprážaný karfiol v syrovom cestíčku!

    Ste fanúšikom zdravého jedla a radi miešate kombinácie chutí na nové spôsoby? Máme pre vás recept, ktorý spája zdravú a chutnú kuchyňu s rýchlou...

    Ako pripraviť zdravý nápoj z ohnivej: nie všetky ženy v domácnosti vedia

    Aj keď je ohnivá tráva autentický nápoj, pomerne nedávno si opäť získala popularitu.. Mnohí už túto rastlinu vyskúšali a ocenili jej jedinečný účinok...

    Najlepšie hnojivo pre uhorky v júli pre bohatú úrodu: mnohí letní obyvatelia ho zabúdajú aplikovať

    Ak chcete získať veľkú úrodu uhoriek, musia sa v júli naďalej kŕmiť..Hovoríme vám, ako kŕmiť uhorky v júli, aby ste zvýšili výnos.Ako kŕmiť...

    Keď mám doma dostatok jabĺk, vždy pripravím pre svoju rodinu tento strúhaný jablkový koláč

    Strúhaný jablkový koláč je klasikou medzi domácimi dezertmi.Spája jemné maslové cesto s jemne pošírovanými jablkami, škoricou a sladkosťou, ktorú ocení každý milovník tradičných dezertov.Tento...

    Nedávné komentáře