HomeReceptyChrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec –...

Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec – Mini pizza v sezamovej žemle!

Ak hľadáte skvelý spôsob, ako si pripraviť chutné a sýte raňajky, tento recept na chrumkavé žemle plnené jarnou cibuľkou, šunkou, paradajkami, uhorkami, syrom a vajcami je presne to, čo hľadáte.

Táto jednoduchá, ale neuveriteľne chutná kombinácia chrumkavej žemle, lahodnej náplne a rozklepnutého vajíčka vám zaistí skvelý štart do krásneho dňa.Ľahko sa pripraví a výsledok vás nadchne.Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 4 sezamové žemle.
  • Zmes:

  • 2-3 vetvičky jarnej cibuľky.
  • 120 g šunky.
  • 1 paradajka.
  • 2 šalátové uhorky.
  • 100 g syr.
  • 11 lyžice majonéza.
  • Ostatné:

  • 1 lyžica rozpustené maslo + 1 lyžička paradajkový pretlak.
  • 4 vajcia + soľ.
  • čerstvý petržlen – na záverečné zdobenie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Najprv pripravte sezamové žemle, z ktorých odrežete vrchnú časť a vydlabajte vnútro.

    2. Zmes: Do misy vsypte nadrobno nakrájanú: jarnú cibuľku, šunku, paradajku a šalátové uhorky.Ďalej do misy prisypte strúhaný syr a dochuťte majonézou – dobre premiešajte.

    3.Pripravte plech na pečenie vyložený pergamenom a položte žemle pekne vedľa seba medzery medzi nimi, ktorých vnútro potrite rozpusteným maslom a paradajkovým pretlakom.

    4.Následne žemle pomocou lyžice naplňte pripravenou zmesou a do každej žemle rozklepnite vajcia.Dochuťte soľou a pečte v predhriatej rúre 20 minút pri 180 ° C dozlatista a dochrumkava.

    5.Hotovo! Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec podávajte sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Pripravte si tento skvelý vyprážaný karfiol v syrovom cestíčku!

    Ste fanúšikom zdravého jedla a radi miešate kombinácie chutí na nové spôsoby? Máme pre vás recept, ktorý spája zdravú a chutnú kuchyňu s rýchlou...

    Ako pripraviť zdravý nápoj z ohnivej: nie všetky ženy v domácnosti vedia

    Aj keď je ohnivá tráva autentický nápoj, pomerne nedávno si opäť získala popularitu.. Mnohí už túto rastlinu vyskúšali a ocenili jej jedinečný účinok...

    Najlepšie hnojivo pre uhorky v júli pre bohatú úrodu: mnohí letní obyvatelia ho zabúdajú aplikovať

    Ak chcete získať veľkú úrodu uhoriek, musia sa v júli naďalej kŕmiť..Hovoríme vám, ako kŕmiť uhorky v júli, aby ste zvýšili výnos.Ako kŕmiť...

    Keď mám doma dostatok jabĺk, vždy pripravím pre svoju rodinu tento strúhaný jablkový koláč

    Strúhaný jablkový koláč je klasikou medzi domácimi dezertmi.Spája jemné maslové cesto s jemne pošírovanými jablkami, škoricou a sladkosťou, ktorú ocení každý milovník tradičných dezertov.Tento...

    Nedávné komentáře