HomeRecepty10+ najlepších pom spreadov na sendviče alebo chlebíčky

10+ najlepších pom spreadov na sendviče alebo chlebíčky

Pri plánovaní dokonalej oslavy alebo príjemného rodinného stretnutia je výber správneho občerstvenia kľúčový. A čo môže byť lepšie ako chutné sendviče a chuťovky, ktoré ohúria každého hosťa? Hlavnú úlohu tu zohrávajú nátierky – dokonale pripravené kanapky, ktoré premenia obyčajný kúsok chleba na kulinársky zážitok. V tomto článku sa pozrieme na viac ako 10 najlepších nátierok, ktoré sú nielen chutné, ale aj jednoduché na prípravu. Pripravte sa na to, že tieto tipy zmiznú z vášho stola v okamihu!

Recept na tvarohovú nátierku s cesnakom

Čo budeme potrebovať:

  • 500 g tvarohu (tučného alebo polotučného podľa chuti).
  • 200 g majonézy (1 malý pohár).
  • 300 g smotanového syra (napr. 300 kociek Albert).
  • 1/2 paličky cesnaku.
  • Soľ (podľa chuti).
  • Pažítka (podľa chuti).
  • CELÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Lahodná zeleninová nátierka vyrobená iba z 3 ingrediencií

    Čo budeme potrebovať:

  • Mrkvu, petržlen, zeler (v pomere 1:1:1).
  • Soľ a korenie (podľa chuti).
  • Cesnak (2 strúčiky alebo podľa chuti).
  • Majonéza (podľa potreby).
  • Kyslá smotana (podľa potreby).
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Recept na dokonalú vaječnú nátierku

    Čo budeme potrebovať:

  • Varené vajcia (množstvo podľa potreby).
  • Maslo (pre krémovejšiu konzistenciu).
  • Majonéza Hellmann’s (pre bohatšiu chuť).
  • Horčica (pre pikantný nádych).
  • Cibuľa (nadrobno nakrájaná).
  • Nakladané uhorky (jemne nakrájané).
  • Soľ a korenie (podľa chuti).
  • Petržlenová vňať (na ozdobu).
  • CELÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Domáca tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou

    Čo budeme potrebovať:

  • 100 g olomouckých tvarůžkov.
  • 2 polievkové lyžice nasekanej jarnej cibuľky.
  • 1 polievková lyžica masla (izbovej teploty).
  • 2 vrchovaté polievkové lyžice domácej lúčiny (alebo iného jemného roztierateľného syra).
  • CELÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Luxusná tuniaková nátierka

    Čo budeme potrebovať:

  • 1 stredne veľkú cibuľu.
  • Tuk na vyprážanie (napr. olivový olej).
  • 2 veľké konzervy tuniaka (vo vlastnej šťave alebo oleji, dôkladne odkvapkané).
  • 4 varené vajcia natvrdo.
  • 1 balenie polotučného tvarohu.
  • 1 polievková lyžica plnotučnej horčice.
  • 2 polievkové lyžice majonézy (voliteľné).
  • ½ čajovej lyžičky soli.
  • 1 štipka mletého korenia.
  • 2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate (voliteľné).
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Domáca bulharská nátierka zgothaje

    Čo budeme potrebovať:

  • Chilli papričky – podľa chuti.
  • 5 jarných cibuliek (svetlá časť).
  • 1 strúčik cesnaku.
  • 350 g gothaje.
  • 2 sterilizované uhorky.
  • 1 polievková lyžica plnotučnej horčice.
  • 2 polievkové lyžice kečupu.
  • Čierne mleté korenie – podľa chuti.
  • 1 čajová lyžička sladkej papriky.
  • 2 polievkové lyžice tatárskej omáčky.
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Rýchla nátierka s jablkami a orechmi: skvelá príloha k čerstvému chlebu

    Čo budeme potrebovať:

  • 1 bagetu.
  • 150 g masla (nakrájaného na kocky na vyprážanie).
  • 1 cibuľa.
  • 1 jablko.
  • 50 g jadier vlašských orechov.
  • Soľ a mleté čierne korenie – podľa chuti.
  • 1/2 čajovej lyžičky horčice.
  • CELÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Škótska syrová vajíčková nátierka vyrobená iba zo 3 ingrediencií

    Čo budeme potrebovať:

  • 6 vajec.
  • 200 g tvarohu.
  • 1 PL horčice.
  • Soľ, korenie.
  • Jarná cibuľka a čerstvá pažítka.
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Recept na domácu pórovú nátierku svejci

    Čo budeme potrebovať:

  • 6 vajec.
  • 2 sterilizované uhorky.
  • 1 pór.
  • 100 g lučiny (alebo iného mäkkého syra).
  • 1 čajová lyžička plnotučnej horčice.
  • Soľ a korenie podľa chuti.
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Veľmi chutná erminová nátierka s jednoduchou a rýchlou prípravou

    Čo budeme potrebovať:

  • 2x kosodrevina – nakrájaná na kocky.
  • 3x varené vajce – nakrájané na kocky.
  • Šunka od kosti – nakrájaná na obdĺžniky.
  • 1x stredne veľká cibuľa – nakrájaná nadrobno.
  • 2x malá poličanka.
  • Čerstvo mleté korenie.
  • ÚPLNÝ RECEPT NÁJDETE TU

    Teraz, keď máte k dispozícii viac ako 10 úžasných receptov na nátierky, ste pripravení zažiariť na každej párty alebo rodinnom stretnutí. Tieto nátierky nielenže skvele vyzerajú, ale sú aj neodolateľne chutné. Nezabudnite, že tajomstvom dokonalých sendvičov a jednohubiek je kreativita a láska k vareniu. Nebojte sa experimentovať s prísadami a vytvoriť si vlastné variácie týchto receptov. Vaši hostia budú nadšení a vy sa budete tešiť z pochvaly za svoje kulinárske zručnosti. Dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Nikdy ste nejedli lahodnejšie kuracie kúsky: tajomstvo je v tejto marináde.

    Ak hľadáte spôsob, ako pripraviť najchutnejšie kuracie kúsky, ste na správnom mieste. Tajomstvo tohto jedla spočíva v špeciálnej marináde, ktorá dodá mäsu neuveriteľnú chuť...

    Ako sa zbaviť pšeničnej trávy a bodliakov v záhonoch: tajomstvá pestovateľov niečoho

    Medzi najnepríjemnejšie buriny, ktoré môžu záhradkárovi spôsobiť ťažkosti, patrí pšenica a bodliak. Tieto rastliny sú veľmi vytrvalé a pšeničná tráva je považovaná za...

    Čo zasiať hneď po zbere rajčin: pôda bude ako nová

    Keďže paradajky počas sezóny na dači často ochorejú, skúsení pestovatelia po zbere úrody vždy pohnoja a vydezinfikujú záhony.Ale to nie je všetko, čo je...

    Kotlety sa stanú špecialitou reštaurácie: do mletého mäsa pridajte len jednu ingredienciu.

    Pridaním jednej jednoduchej ingrediencie do mletého mäsa môžete z bežných kotliet vytvoriť reštauračné jedlo.Túto zložku pravdepodobne nájdete vo svojej kuchyni. Tu je postup,...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?