HomeReceptyŠkoricový sen s kyslou smotanou: Najlepšie kávu.

Škoricový sen s kyslou smotanou: Najlepšie kávu.

Škoricový sen s kyslou smotanou je dokonalým doplnkom k poludňajšej káve.Tento jemný a lahodný koláčik, pripravený z vanilkového krému a bohato posypaný škoricou, je neodolateľnou kombináciou chutí.Jej príprava je jednoduchá a výsledok je taký úžasný, že vás bude lákať upiecť si ju aj s kopýtkom.Nasledujúci postup krok za krokom vás prevedie prípravou tohto lahodného dezertu, ktorý si zamiluje celá rodina.

Čo budete potrebovať:

Na cesto:.

  • 4 vajcia.
  • 200 g (20 dkg) práškového cukru.
  • 200 g (20 dkg) hladkej múky.
  • 1 prášok do pečiva.
  • 100 ml (1 dcl) oleja.
  • Na pudingový vrch:.

  • 1 l mlieka.
  • 3 balenia vanilkového pudingu.
  • 5 polievkových lyžíc cukru.
  • Na krém:.

  • 2 kyslé smotany.
  • 2 balíčky vanilkového cukru.
  • 1 balenie prášku na šľahanie (voliteľné).
  • Tiež:.

  • Škorica na posypanie.
  • Ako postupovať:

    1) Príprava cesta: Vajcia vyšľaháme s práškovým cukrom do peny.Postupne pridáme olej, múku zmiešanú s práškom do pečiva a cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.

    2) Príprava pudingu: Puding uvaríme zo smotany, pudingového prášku a cukru.Horúci puding ihneď nalejeme na cesto a uhladíme ho.

    3) Pečenie: Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 20-25 minút, kým koláč nie je pevný a zlatistý.

    4) Príprava krému: Na mierne vychladnutý koláč navrstvite kyslú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom a šľahačkou (ak ju používate).

    5) Dokončenie: Hojne posypeme škoricou a torta je pripravená na podávanie.

    Elegantné rezy bez pečenia: 2 druhy krému, čokoláda a sušienky BeBe.

    Záver

    Škoricový sen s kyslou smotanou je ideálny dezert na každú príležitosť, od rodinných stretnutí až po popoludňajší čaj s priateľmi.Vďaka kombinácii sladkého krému, jemnej smotany a aromatickej škorice tento koláčik zaujme na prvý pohľad a chuť.Vychutnajte si každé sústo tejto bohatej a chutnej buchty, ktorá je skutočným potešením pre chuťové poháriky.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo pridať pri vyprážaní zemiakov: šéfkuchári odhalili hlavné tajomstvá

    Ak sa naučíte chutne vyprážať zemiaky, výrazne vám to uľahčí život: keď chcete rodine dopriať kvalitný a cenovo dostupný pokrm, vždy budete mať...

    Rýchly a lahodný recept z rúry – bravčové mäso so šampiňónmi, cibuľou a syrom

    V dnešnej uponáhľanej dobe často hľadáme recepty, ktoré nielen potešia naše chuťové poháriky, ale aj nám nezaberú príliš veľa času v kuchyni. Tento recept...

    Gurmánske špagety s hovädzím mäsom v paradajkovej omáčke s rozdrvenými paradajkami

    Ak túžite po skutočne chutnom a zároveň nenáročnom kulinárskom zážitku, poteší vás náš recept na gurmánske špagety s hovädzím mäsom v paradajkovej omáčke s...

    Ako naložiť najchutnejšie papriky na zimu: overený recept

    Na prípravu leča sa zvyčajne používajú papriky domáceho pôvodu. Existuje niekoľko receptov, ktoré uspokoja rôzne chute.Pre hostinských je ponúkaný paprikáš na balkánsky spôsob. Hovorí...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?