HomeReceptyPečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom: jednoduchý úžasný obed

Pečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom: jednoduchý úžasný obed

Pečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom sú skvelou voľbou na jednoduchý, ale chutný obed.Tento recept spája šťavnaté bravčové steaky so sladkou vrstvou šampiňónov a taveného syra, čím vzniká neodolateľná kombinácia, ktorú si každý zamiluje.

Navštívte aj našu skupinu na Facebooku Inšpirácia slanými receptami, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

Zapečené prezidentské steaky so šampiňónmi a syrom

Čo budeme potrebovať:

  • Bravčové kotlety.
  • Soľ a korenie podľa chuti.
  • Hladká múka.
  • Rastlinný olej.
  • Čerstvé huby.
  • 1 cibuľa.
  • Rovnaký diel kečupu a majonézy.
  • Tvrdý syr.
  • Ako pokračujeme:

    1.Príprava mäsa: Ak máte celé mäso, nakrájajte ho na plátky a preložte cez potravinársku fóliu.Plátky mäsa osoľte a okoreňte.

    2.Obalovanie a vyprážanie mäsa: Obalte plátky mäsa v múke a vypražte ich v horúcom oleji.

    3.Príprava húb a cibule: Cibuľu očistite a nakrájajte na pásiky a huby na menšie kúsky.Cibuľu a huby orestujte na rastlinnom oleji, kým nezmäknú, v prípade potreby ich dochuťte soľou a korením.

    4.Mäso položte na plech na pečenie: Opečené plátky mäsa položte na plech pokrytý papierom na pečenie.

    5.Príprava omáčky: Zmiešajte rovnaké diely kečupu a majonézy a omáčku navrstvite na mäso.

    6.Vrstvenie šampiňónov a syra: Na mäso navrstvite zmes húb a cibule.Nakoniec všetko zakryte vrstvou strúhaného syra.

    7.Pečenie: Plátky vložte do predhriatej rúry a pečte pri teplote 160 °C približne 30 minút.

    8.Podávanie: Hotové rezne podávame s mladými zemiakmi na masle a petržlenovou vňaťou.

    Dobrú chuť!

    PREHRAJTE SI CELÝ VIDEONÁVOD:

    Záver

    Tento recept na pečené prezidentské steaky bude skvelým doplnkom vášho kulinárskeho repertoáru.Vyskúšajte ho a pripravte si chutný obed, ktorý poteší všetkých gurmánov pri stole.

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, nezabudnite nám o ňom povedať v našej facebookovej skupine Prima kuchárka a navštívte skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vytvorte si úžasné dekorácie z mochina: 31+ nádherných nápadov na jesenné mesiace, ktoré nestojí takmer nič!

    V dnešnom článku vám prinášame úžasné nápady na výrobu jesenných dekorácií z muchotrávok.Mochna je trvalka, ktorá je v našich končinách známa najmä vďaka svojim...

    Ako nakrájať cibuľu a neplakať: skúsení šéfkuchári prezradili triky.

    Je dôležité vedieť, ako nakrájať cibuľu bez plaču, pretože túto zložku používajú takmer všetky hlavné jedlá. Zložka síra však často spôsobuje slzy aj...

    Ako pestovať petúnie: 5 hlavných pravidiel pre začínajúcich záhradkárov

    Petúnie sa vďaka svojej nenáročnosti stali jednou z najobľúbenejších plodín všetkých pestovateľov kvetov. Možno ju vidieť doslova všade: na vidieckych pozemkoch, na mestských...

    Ako chrániť paradajky pred chorobami počas plodenia: vymenované sú najúčinnejšie spôsoby

    Je dôležité uvedomiť si, že paradajky sú počas obdobia plodenia ohrozené rôznymi chorobami, ale pestovateľ dačoho má obmedzené prostriedky na riešenie tohto problému....

    Nedávné komentáře