HomeReceptyStačí zmiešať bravčové mäso s kyslou smotanou, cibuľou a za 10 minút...

Stačí zmiešať bravčové mäso s kyslou smotanou, cibuľou a za 10 minút máte pokrm ako lusk.

Predstavujeme vám rýchly a jednoduchý recept na bravčové mäso s cibuľou a kyslou smotanou.Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru, keď nemáte čas tráviť hodiny v kuchyni.Príprava trvá len pár minút a výsledok stojí za to!

Čo budeme potrebovať:

  • 500 g bravčového mäsa.
  • 2-3 cibule.
  • 2 vajcia.
  • Soľ.
  • Korenie.
  • 2 lyžice kyslej smotany.
  • 4 polievkové lyžice hladkej múky.
  • Olej na vyprážanie.
  • Ako pokračujeme:

    1) Príprava mäsa: Bravčové mäso nakrájajte na kocky.

    2) Zmiešanie ingrediencií: V miske zmiešame nakrájané mäso, cibuľu nakrájanú na polkolieska, kyslú smotanu, hladkú múku, vajcia, soľ a korenie podľa chuti.Všetko dôkladne premiešame.

    3) Smaženie: Na panvici rozohrejeme olej.Pomocou lyžice naberte zmes a položte ju na rozpálený olej.Smažte z oboch strán, kým mäso nezíska zlatohnedú farbu a nie je úplne prepečené.

    4) Podávanie: Hotové mäso podávajte ihneď po upečení.Môžete ho podávať s rôznymi prílohami, ako sú varené zemiaky, ryža alebo cestoviny.

    Jednoduchý recept na skvelé, šťavnaté rezne – Hotové za pár minút!

    Záver

    Tento recept na bravčové mäso s kyslou smotanou a cibuľou je ideálny na rýchly obed alebo večeru.Je to chutný a jednoduchý spôsob prípravy mäsa, ktoré je šťavnaté, plné chuti a každému bude chutiť.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo urobiť namiesto šarlotky: recept na tortu s neobvyklou náplňou

    Blížiaca sa jeseň je tradičným časom na domáce pečenie.Najjednoduchším receptom je šarlota s jablkami. Koláč je taký rozpoznateľný a známy, že sa jednoducho...

    Najnebezpečnejšie zemiakové jedlo: prečo by ste sa ho mali vzdať

    Zemiaky sú bohaté na draslík, horčík, fosfor, vitamín C a vitamíny skupiny B.Zemiaky obsahujú aj vlákninu dôležitú pre trávenie.Výhody zemiakov však priamo závisia...

    Sladká lahôdka: tvarohové koláčiky s čerešňami, ktoré vás potešia

    Chcete si dopriať niečo naozaj výnimočné? Exkluzívne strešné cheesecaky sú tým pravým dezertom na každú príležitosť.Jemný tvaroh v kombinácii s višňami a mäkkým cestom...

    Čaj bez cukru môže byť nebezpečný: kedy a prečo

    Mnohí ľudia nikdy nepridávajú do čaju cukor, pretože sa domnievajú, že sladký čaj je škodlivý.Zdraviu však môže škodiť aj čaj bez cukru.Povieme vám,...

    Nedávné komentáře