HomeJedloJablkový koláč z troch pohárov: nastrúhajte jablká a zmiešajte ingrediencie - zvládne...

Jablkový koláč z troch pohárov: nastrúhajte jablká a zmiešajte ingrediencie – zvládne to každý

Neviete, kam dať jablká z vidieka? Potom je tento článok určený pre vás.

Prezradíme vám recept na vynikajúci jablkový koláč ‚Tri poháre‘, s ktorého prípravou si poradí každý.

Ako pripraviť jablkový koláč ‚Tri poháre‘

Budete potrebovať: л.kypriaceho prostriedku, 30 g masla, 2 – 3 PL.л.citrónovej šťavy a práškového cukru (na ozdobu).

Jablká nastrúhame na hrubom strúhadle, polejeme ich citrónovou šťavou, aby neztmavli, rozdelíme na 3 rovnaké časti.

V inej nádobe zmiešame múku, krupicu, cukor a prášok do pečiva, rozdelíme na 4 rovnaké časti.

Neviete, kam dať jablká z vidieka? Potom je tento článok určený pre vás.

Prezradíme vám recept na vynikajúci jablkový koláč ‚Tri poháre‘, s ktorého prípravou si poradí každý.

Ako pripraviť jablkový koláč ‚Tri poháre‘

Budete potrebovať: л.kypriaceho prostriedku, 30 g masla, 2 – 3 PL.л.citrónovej šťavy a práškového cukru (na ozdobu).

Jablká nastrúhame na hrubom strúhadle, polejeme ich citrónovou šťavou, aby neztmavli, rozdelíme na 3 rovnaké časti.

V inej miske zmiešajte múku, krupicu, cukor a prášok do pečiva, rozdeľte na 4 rovnaké časti.

Vo forme urobíme 4 vrstvy suchej zmesi a 3 vrstvy jabĺk (posledná vrstva je suchá zmes).

Vidličkou urobíme vpichy a koláč naplníme horúcim mliekom a kúskom masla.Vlož ho do predhriatej rúry na 180 stupňov na jednu hodinu.

Po hodine koláč vyberieme z rúry, necháme vychladnúť vo forme, posypeme práškovým cukrom.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Ako dosiahnuť, aby bolo vláknité mäso jemné, šťavnaté a chutné: pomôže vám jednoduchá prísada

Keď sa gazdiná zamýšľa nad tým, ako by mohla zlepšiť chuť a štruktúru mäsa, ako prvé jej napadne marinovanie. Je to určite účinná...

Kuracie srdcia a žalúdky na víne s pečenou zeleninou a čerstvou petržlenovou nátierkou

Tento recept na kuracie srdcia a žalúdky na víne s pečenou zeleninou je skvelou voľbou pre každého, kto miluje jedlá plné chuti a vône.Krehké...

Aké chyby zničia arómu a chuť kávy: robí ich mnoho ľudí

Niekedy sme prekvapení, aký dobrý nápoj sa podáva v kaviarni: doma si taký nápoj nemôžete pripraviť. Domnievame sa, že dôvody sú jednoduché: kvalitné...

Ako zabezpečiť, aby sa zemiaky skladovali veľmi dlhо: tu je to, čo dať vedľa hľúz – tajný tip.

Koniec leta a začiatok jesene je obdobím aktívneho zberu zemiakov.. Hľuzy však treba nielen okopávať, ale aj správne skladovať..Každý záhradkár si určite želá,...

Nedávné komentáře