HomeJedloPri varení ryže v Číne treba dodržiavať len dve pravidlá: príloha musí...

Pri varení ryže v Číne treba dodržiavať len dve pravidlá: príloha musí byť krehká a snehobiela.

Ryža je jednou z hlavných ingrediencií čínskej kuchyne..

Preto nie je prekvapujúce, že to boli obyvatelia Číny, ktorým sa podarilo vymyslieť najlepšiu možnosť varenia tejto obilniny..

Ryžová kaša pripravovaná šéfkuchármi z ríše stredu je vždy drobivá.

Okrem toho má jedlo veľmi chutný vzhľad.Hovoríme o ideálnej snehovej belosti tepelne upravených obilnín.

Yulia Arkhipova, odborníčka v kulinárskej oblasti publikácie siete Belnovosti, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie, hovorila o čínskom spôsobe varenia ryže.

Opláchnite obilniny

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je dobre umyť neuvarenú ryžu.

Mnoho gurmánov túto akciu nevykonáva.A márne: konečným výsledkom nie je kaša, ale nechutná hrudka.

Ak ju však umyjete, obilnina stratí prebytočný škrob, ktorý spôsobuje lepkavosť.

Prípravok vás navyše zbaví nečistôt.

Umývanie ryže trvá pomerne dlho.Postup je možné dokončiť až vtedy, keď si ďalšia časť použitej vody zachová svoju priehľadnosť.

Pridajte ocot

Tajomstvom zŕn bielej ryže je použitie deväťpercentného octu.Ďalšou dobrou možnosťou je jablčný ocot.

Pri tepelnej úprave ryže treba do bublajúcej tekutiny pridať jednu polievkovú lyžicu vyššie uvedeného kyslého produktu (na jeden pohár cereálie).

Mimochodom, vďaka octu jedlo získa nielen krásnu farbu, ale aj jasnú chuť.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře